Аферист?
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8165
- Реакції
- 16240
- Бали
- 4280
Аферист? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допустим. А что такое дисперсионная фаза?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Допустим. А что такое дисперсионная фаза?
Можна на тиА в мене є варіанти? Я так чую, шо з вами треба мати добрий стержень, бо у вас ще той напор)))

Про наслідки можливі не подумавши і вже крадеться пiздєц зі своєю усмішкою хтивою)))Ти про наслідки подумав?...
А який елемент в таблиці не зустрічається в природі?)
Тільки після першого заняття)) аааа, ладно, давай будем авансом на ти)))Можна на ти![]()
І правда! Говорить про стержень і ще на ви!)Можна на ти![]()
Ты прикалываешься? У меня на 195 ЗНО сдают, а ты о мелочах)Допустим. А что такое дисперсионная фаза?
А где семь? Я проверял абщето
можно про стержень поподробнее?..А в мене є варіанти? Я так чую, шо з вами треба мати добрий стержень, бо у вас ще той напор)))
??????А где семь? Я проверял абщето
Не дала и повы быватся) я тож почти химик, даже физическую химию изучал)Ты прикалываешься? У меня на 195 ЗНО сдают, а ты о мелочах)
Ну про той, який підтримує моральну стійкістьможно про стержень поподробнее?..
Я так поняв там будуть стержні.... Багато стержнів...можно про стержень поподробнее?..
де? де вони?)Я так поняв там будуть стержні.... Багато стержнів...
Слова великих)Про наслідки можливі не подумавши і вже крадеться пiздєц зі своєю усмішкою хтивою)))
Дак, група)))Я так поняв там будуть стержні.... Багато стержнів...
Поки на місцях в передчуттях...де? де вони?)
Недоверчивый)) Ладно, в водном растворе 3, в твердой фазе 4))) Вместе 7)))А где семь? Я проверял абщето
пишите адрес, где занятия будут проходить??Дак, група)))
Короче ти попав...Дак, група)))