Аферист?
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8165
- Реакції
- 16240
- Бали
- 4280
Аферист? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Топориком или лопатой?????, а потом чик)
Теперь просто чик?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Топориком или лопатой?????, а потом чик)
Теперь просто чик?????
Так их два как раз ?Топориком или лопатой?
Д - доброта?Так их два как раз ?
А можно не надо? ????????????, а потом чик)
Теперь просто чик?????
Я такаяД - доброта?

Спугнула котика??Я такая![]()
А может и не надо) Я ж не видела????А можно не надо? ????????
Это не тот котик, которого легко вспугнуть)Спугнула котика??
Фото не скину. Забанют.А может и не надо) Я ж не видела????
В ЛС?????Фото не скину. Забанют.
Мож просто побухаем тогда?Можна. Приходити з двома пустими півлітровими банками і своїм закаточним ключем. Оплата 0,7 червоно сухого за урок. Весь курс 5 занять. Якщо платити наперед вийде дешевше. 1,5 червоного сухого і 0.5 чогось покрепче. Бонусом до занять консультація психолога)))
В мене тільки покрепче... І я тугодуменька))) Мені менше 10 занять мало)))Можна. Приходити з двома пустими півлітровими банками і своїм закаточним ключем. Оплата 0,7 червоно сухого за урок. Весь курс 5 занять. Якщо платити наперед вийде дешевше. 1,5 червоного сухого і 0.5 чогось покрепче. Бонусом до занять консультація психолога)))
Эмм.. Я подумаю. Я стиписнителный дюже.В ЛС?????
В смысле????Только бедному коту не повезло..)
Бахни 2 по 3 лизнуть валерьяночки и гоу)Эмм.. Я подумаю. Я стиписнителный дюже.
Тоже можна, але тоді в мене не вийде продати робочий кейс бізнес проекту))) а хрін з ним, можна)))Мож просто побухаем тогда?
как ты узнал, что я вже вещи спаковала?)Дак скажи йому шо тільки побазікать, нічого такого... І чемодан подалі сховай, щоб в глазок видно не було...
За тіло бери...Можна. Приходити з двома пустими півлітровими банками і своїм закаточним ключем. Оплата 0,7 червоно сухого за урок. Весь курс 5 занять. Якщо платити наперед вийде дешевше. 1,5 червоного сухого і 0.5 чогось покрепче. Бонусом до занять консультація психолога)))
Екстрасекскак ты узнал, что я вже вещи спаковала?)
Дуже тугодуменька))) 20 занять)))хрін з ним, можна)))
ну не при людях же лизнутьВ смысле????
Бахни 2 по 3 лизнуть валерьяночки и гоу)
Оце толкаєте ви мене ,панянко , на шлях церозу весь час))) ну нехай, але тоді пити зі мною обов'язково. Можем групу набрати, так вийде ефективнішеВ мене тільки покрепче... І я тугодуменька))) Мені менше 10 занять мало)))