- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так сколько мне отмеряно лет?Давай, им и так не долго осталось.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так сколько мне отмеряно лет?Давай, им и так не долго осталось.
Вопрос в другом. На сколько укоротили.Так сколько мне отмеряно лет?
Да всіх скоро заставлять,якби хто цього не хотів.Я не проти вакцини,а проти того,що вони самі не знають ,що колять людям.От тобі приклад,навіть покрасити волосся якоюсь фарбою,радять зробити пробу перш,а тут просто шмаляють,і нікому не цікаво,чи підходе вона людині чи ні.А мене допустим є проблеми з серцем,з дитинства.І як я можу бути впевнена,що я нормально перенесу вакцинування,а не загнусь?Я так и сделала... И это мой выбор! И раненой в голову себя не считаю!
Ага.Говорят от него хоть с1сЬки временно растут
И не говорибл, достали! И сидите себе тут умные и невакцинированные!

Я да, за остальных не знаю.Вже починаю. Ви готові?
Да щось голова тріщить,випила пілюлю,жду щоб попустило.Выспалась...
Если б не надо было,то я б не кололась..Поверь.А мне надо и срочно..Вопрос в другом. На сколько укоротили.
Мишель...не перепрыгивай границу...Давай, им и так не долго осталось.
Ну вон Васе сделали он не загнулся скажутДа всіх скоро заставлять,якби хто цього не хотів.Я не проти вакцини,а проти того,що вони самі не знають ,що колять людям.От тобі приклад,навіть покрасити волосся якоюсь фарбою,радять зробити пробу перш,а тут просто шмаляють,і нікому не цікаво,чи підходе вона людині чи ні.А мене допустим є проблеми з серцем,з дитинства.І як я можу бути впевнена,що я нормально перенесу вакцинування,а не загнусь?

Не хотела быя ,чтоб у меня член увеличился на 15см??![]()
ÐобоÑка Ð¾Ñ Ð²Ð°ÐºÑÐ¸Ð½Ñ Ñ Ð¶ÐµÐ½Ñин
ÐаÑаÑа ÐÑаÑнова - ÑÑÑÐ¾Ð²Ð°Ñ Ð¶ÐµÐ½Ñина из ЧелÑбинÑка.ÐнÑÑа блогеÑ, ÑÑендап комик и маÑÑ Ð´Ð²Ð¾Ð¹Ð½ÑÑек. Ðа канале ÑазговоÑÑ Ð¾ÑкÑовенно и без ÑензÑÑÑ Ð¾Ð±Ð¾ вÑем, ÑÑо вÑеÑ...youtube.com
Ник, это твой выбор.Если б не надо было,то я б не кололась..Поверь.А мне надо и срочно..
У меня голова тоже бобо, но я коньяком с кофе лечилась, голова пока ещё не прошла, но спать охота...Да щось голова тріщить,випила підюлю,жду щоб попустило.
підюлю
Я рада за Васю,безмежно.А от за себе не впевнена.Одних послухає таку коли,другі нє фігня,цю коли.Ну вон Васе сделали он не загнулся скажут![]()
Я тоже сделал) не слушай ни кого)Я так и сделала... И это мой выбор! И раненой в голову себя не считаю!
Ага) На лыжи всталНа двоих точно мало. Из страны бежишь?
Виправила ???от і додивиться.
Или исправь, или добавь букву...
Озадачила...
А если и загнулся, то "сам дypak..."Ну вон Васе сделали он не загнулся скажут![]()
До меня?????????А смысл? Все равно не доходит...