Fox ep tvoy
✩ Premium ✩
- Дописи
- 21662
- Рішення
- 1
- Реакції
- 51329
- Бали
- 6290
Fox ep tvoy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну можливо по обєму груді ти і виграєш, але по висоті точно шо ні. А якщо да - женюсь сразу в сліпуА с чего ты взял?..
Нуууууу, нє, шатен.Норм... Седой?
Да вроде бы сразу)Ты тоже не сразу ответила)
Почти)Да вроде бы сразу)
Если нет, организуем.Седой?
А так можно?Да?..)ну можливо по обєму груді ти і виграєш, але по висоті точно шо ні. А якщо да - женюсь сразу в сліпу![]()
по трєзвій я більш дічь твоорю ніж по пяні. Коли я бухий я прям лапочка і няша.Пусть не выходит из запоя!!! Иначе как вы его жените?
Ну это не проблема ? Месяц-другой и станешь) Здоровье как?Нуууууу, нє, шатен.
А чо нє? Головне узнати ФІО, а там подруга в загсі сама всьо прішаєА так можно?Да?..)
А если я скажу что одного роста?) Можно будет избежать?..А чо нє? Головне узнати ФІО, а там подруга в загсі сама всьо прішає![]()
Непереносимість лактози, вроджений астигматизм, а так здоровий бичара шо аж врачі на медосмотрах в шоці як з моїм стилем жизні ніякої болячки не маю взагалі і аналізи ніби у ідеальної людиниНу это не проблема ? Месяц-другой и станешь) Здоровье как?
Вы прям мечта любой половозрелой тетки. Бобиком закусываете?по трєзвій я більш дічь твоорю ніж по пяні. Коли я бухий я прям лапочка і няша.
Спокойной ночи))Все я спать, пока тигр не затигрил, и не упоминать меня в суе!!!
Так а тобі то шо, то я женюсь, ти ж даже не дізнаєшсяА если я скажу что одного роста?) Можно будет избежать?..
Ну всё! ПЕПА , мы его нашли!) Идеально подходит!)Непереносимість лактози, вроджений астигматизм, а так здоровий бичара шо аж врачі на медосмотрах в шоці як з моїм стилем жизні ніякої болячки не маю взагалі і аналізи ніби у ідеальної людини![]()
Сладких ?Все я спать, пока тигр не затигрил, и не упоминать меня в суе!!!