- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А кто невеста у нас?)Так а тобі то шо, то я женюсь, ти ж даже не дізнаєшся![]()
Я думав ви вже забули про цю тєму... Ан нєт. Ну штож, так і лишуся навіки собачатникомВы прям мечта любой половозрелой тетки. Бобиком закусываете?
Иногда, чтобы не усугубить и не травмировать ещё больше органы пациента, врачи привирают.Непереносимість лактози, вроджений астигматизм, а так здоровий бичара шо аж врачі на медосмотрах в шоці як з моїм стилем жизні ніякої болячки не маю взагалі і аналізи ніби у ідеальної людини![]()
Забыли) Не переживай)Я думав ви вже забули про цю тєму... Ан нєт. Ну штож, так і лишуся навіки собачатником![]()
Тут такие, что ничего не забывают...Я думав ви вже забули про цю тєму... Ан нєт. Ну штож, так і лишуся навіки собачатником![]()
так ви її там мені шукаєте, я то откуда знаю хто. Ну і в принципі і не так то і важливоА кто невеста у нас?)
Хм..А я и не помню..)Я думав ви вже забули про цю тєму... Ан нєт. Ну штож, так і лишуся навіки собачатником![]()
нєєєє, тут не привирають. Мене б не допустили до роботи якби привирали...Иногда, чтобы не усугубить и не травмировать ещё больше органы пациента, врачи привирают.
Это не я. Я сплю
А почему люди с земли не падают? Спроси у Веталя) Очень надо...Иногда, чтобы не усугубить и не травмировать ещё больше органы пациента, врачи привирают.
Это не я. Я сплю
Стесняюсь спросить, что за работа. Только честно. А то фантазия разыгралась. бл, уснуть не могунєєєє, тут не привирають. Мене б не допустили до роботи якби привирали...
навіщо? ще тільки пів першої, плюс завтра неділя, ну і сон для слабаків
Подушку взять?)Стесняюсь спросить, что за работа. Только честно. А то фантазия разыгралась. бл, уснуть не могу
Вот тебе оно надо? Менеджер он)))Стесняюсь спросить, что за работа. Только честно. А то фантазия разыгралась. бл, уснуть не могу
У нее оповещения приходят)) Мешают спать)навіщо? ще тільки пів першої, плюс завтра неділя, ну і сон для слабаків![]()
Эт ты зря ?Все я спать, пока тигр не затигрил, и не упоминать меня в суе!!!
робота інженерна, але звязана з харчовою промисловістю і тільки для експорту в США\Канадо і Європу. Тому зі здоровям дуже строго.Стесняюсь спросить, что за работа. Только честно. А то фантазия разыгралась. бл, уснуть не могу