- Дописи
- 10664
- Реакції
- 21599
- Бали
- 7065
Annette не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что случилось?поздравила, но стало на душе еще хуже... ладно, не привыкать, хоть и обидно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Что случилось?поздравила, но стало на душе еще хуже... ладно, не привыкать, хоть и обидно...
А ты к этому измени отношение.....как долг выполнила....и пошла дальше наслаждаться жизнью.В ней много всего хорошего???поздравила, но стало на душе еще хуже... ладно, не привыкать, хоть и обидно...
Чего хуже то) Будьте перед собой честны, Вам же хотелось поздравить? Да. Значит все правильнопоздравила, но стало на душе еще хуже... ладно, не привыкать, хоть и обидно...
Звичайно!А ще одна філіжанка кави знайдеться для мене??
Всіх зі святом!!! Здоров'я ,миру, злагоди в родинах бажаю?
Мені ,буть ласка,з молоком та кусочком чіскейку????Звичайно!
Взаємно!???
Сьогодні треба пити медовуху, а не каву ?А ще одна філіжанка кави знайдеться для мене??
Неможливо не погодитися ???Сьогодні треба пити медовуху, а не каву ?
Будемо???,слава Богу,в мене її достатньо?Сьогодні треба пити медовуху, а не каву ?
Ми вже виїжджаємоБудемо???,слава Богу,в мене її достатньо?
?Ой,прошу,прошу.... Є де розмістити,і лопат достатньо ??Ми вже виїжджаємо?
?
![]()
Картошку теж можна взяти??Бо дуже треба?Ой,прошу,прошу.... Є де розмістити,і лопат достатньо ??
Скільки на плечі мішків влізе ,все твоє???Картошку теж можна взяти??Бо дуже треба?
? ....чого я така не велика???....навіть мішок не осилюСкільки на плечі мішків влізе ,все твоє???
Ой,слухай,не прибідняйся???моєї медовухи вип'єш ,доброю конячкою станеш????????? ....чого я така не велика???....навіть мішок не осилю
Я таке не п'ю?Ок,йду лопати гострити???,но я повернуся
Ой,слухай,не прибідняйся???моєї медовухи вип'єш ,доброю конячкою станеш????????
Тачку бери)? ....чого я така не велика???....навіть мішок не осилю
Краще когось з собою взяти.....великого....гіпопотама?Тачку бери)
хм... я собираюсь)Скільки на плечі мішків влізе ,все твоє???