- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35922
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ласкаво прошухм... я собираюсь)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ласкаво прошухм... я собираюсь)
Мій прийде з роботи і приготує???мала не роби цього. Краще іди на пляж, купи диню і балдій. І взагалі ти ж окальцованна
на кухню, щоб дурість в голову не лізла.
Я так зрозумів що каву ти не пила, а послухалась мене ? ? ?Ласкаво прошуЯк у ПАННОЧКИ ,на селі,іо іо,--ооо,....?
Марія скромна і серйозна леді?Аня ще від вчора квасить
А ти як хотіла
? ? МашкаЦілийДеньБухашка - молодчинка![]()
Моя ти риба,саме так ???????Я так зрозумів що каву ти не пила, а послухалась мене ? ? ?
Гаснеееттт свет..и многоточий больше нет, Астанаввиииитттее музику??Це наперед?....і нема мені чого тут возмущатись?
![]()
Шо....йде як вода?Гаснеееттт свет..и многоточий больше нет, Астанаввиииитттее музику??
Шо....йде як вода?
? Ось тобі хрест, не пила нічогоШо....йде як вода?
А кажеш що жартуєшГаснеееттт свет..и многоточий больше нет, Астанаввиииитттее музику??
Я ж пива не п'ю.....а шось інше скоро буду ,малий?сама чому сьогодні не лебчеш охолодженне пиво з холодильника
![]()
???????????? Якось так??????Здрастє?????Шо ви?
Блін фотки не грузяться?Що такє?Чьо пихтим???????????????? Якось так??????
Очень люблю общественный транспорт ??????Блін фотки не грузяться?Що такє?Чьо пихтим????
??????Очень люблю общественный транспорт ??????
?VADYM14, Либерталия , принимайте и от меня поздравляшки???... Хорошего настроения, фарта во всём и кайфовать от каждого прожитого дня! С Деньчиком вас!
? ? ?СпасибоVADYM14, ??? Прийми вітаннячко???![]()
Від щирого серця бажаю тобі і твоїй родині здоров'я та благополуччя, нехай панує мир та злагода в душі і в колі родини, адже це головне. Хоч і майже не знаю тебе, та бачу що в тобі є великий потенціал, і ти доб'єшся всього чого забажаєш, головне мати ціль? . Всіх благ тобі?, сьогодні бахну за тебе ???
Либерталия, ?? оказується є ще одна іменинниця ?? ??
Многая літа
СпасибоVADYM14 поздравляю!

СпасибоVADYM14, Либерталия , принимайте и от меня поздравляшки???... Хорошего настроения, фарта во всём и кайфовать от каждого прожитого дня! С Деньчиком вас!

? ? ?ЯДа, доброго ранку ??, в мене в хо ще бутилка пива є, може вже починати пити за іменинників??
Прям, як "дідова коза"...?? Ось тобі хрест, не пила нічого