Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
И я стану???? Не бывает стремных женщин!!!
30302E01-D52F-4864-AA55-2BB09243E9AB.webp

Да конечно :rolleyes: ?
че сразу женщин,я что писал за женщин?
Я глобально за всех. Есть стремные, есть получше. Кому-то и я стремный чи не пофиг?

ты где таких нашла?... з якого села ?...
Блін,ну прям у вас усіх ну такі всі благородні,кожен день по комплекту купують за 1500.Такі всі.Тільки реакція на ціни різна.Хтось розуміє,що натільна білизна має бути,натуральною,і качественною.А хтось як різаний верещить бо труси ска 100 грн,на х*р нада,можна без них.

Блін,ну прям у вас усіх ну такі всі благородні,кожен день по комплекту купують за 1500.Такі всі.Тільки реакція на ціни різна.Хтось розуміє,що натільна білизна має бути,натуральною,і качественною.А хтось як різаний верещить бо труси ска 100 грн,на *** нада,можна без них.
Та от дохода больше) если дома лежит полторушка и из неё косарь ушёл на белье ,а до зп 2 недели то радости мало будет конечно :sarcastic:

Та от дохода больше) если дома лежит полторушка и из неё косарь ушёл на белье ,а до зп 2 недели то радости мало будет конечно :sarcastic:
Вот,тому за часту чоловіки незнають що і скільки.А хоче раз в рік зробити подарунок,тоді вибирають.А то прям тут кожен день дарять.

Блін,ну прям у вас усіх ну такі всі благородні,кожен день по комплекту купують за 1500.Такі всі.Тільки реакція на ціни різна.Хтось розуміє,що натільна білизна має бути,натуральною,і качественною.А хтось як різаний верещить бо труси ска 100 грн,на *** нада,можна без них.
не знаю... я сама себе покупаю. иногда могу покапризничать. когда вот такое хочется. пойти намерять , пофоткать.. и прислать???. если есть кому?
ну про тех у кого " муж" . не знаю. я такая, что еще и трусы бы мужу купила. чтоб красивый был?. но мужа нет. экономия)))

Більшість ,чоловіків знає що білизна не дешева,а якщо жінку кохає....то побалує....а якщо брати сімейну пару яка прожила дуже багато років....можливо.Взагалі не люблю жадних чоловіків....

Більшість ,чоловіків знає що білизна не дешева,а якщо жінку кохає....то побалує....а якщо брати сімейну пару яка прожила дуже багато років....можливо.Взагалі не люблю жадних чоловіків....
Мать,да вони заробляти на трулі з ліфонами не встигатимуть???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі