- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
щас, у гугла спитаюИ я стану???? Не бывает стремных женщин!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
щас, у гугла спитаюИ я стану???? Не бывает стремных женщин!!!!
Я тоже понимаю, что не встречала на своем пути свинопасов...Є такі....
Слава богу мені такі не попадались.
Ну ви ж наряжаєте жінок в таку фігню.А білизна насправді є набагато гарніша і сексуальніша.Зачем мне? Это женское белье.
Давай-давай) Не бывает! И всё!)щас, у гугла спитаю
Вы это кто? Конкретно по именнам?Ну ви ж наряжаєте жінок в таку фігню.А білизна насправді є набагато гарніша і сексуальніша.
погуглив.. ну як тобі сказати....Давай-давай) Не бывает! И всё!)
И я стану???? Не бывает стремных женщин!!!
Блін,ну прям у вас усіх ну такі всі благородні,кожен день по комплекту купують за 1500.Такі всі.Тільки реакція на ціни різна.Хтось розуміє,що натільна білизна має бути,натуральною,і качественною.А хтось як різаний верещить бо труси ска 100 грн,на х*р нада,можна без них.ты где таких нашла?... з якого села ?...
На таких....такие же есть?![]()
Да конечно?
че сразу женщин,я что писал за женщин?
Я глобально за всех. Есть стремные, есть получше. Кому-то и я стремный чи не пофиг?
Ладно, убедил... Нет настроения спорить)![]()
Да конечно?
че сразу женщин,я что писал за женщин?
Я глобально за всех. Есть стремные, есть получше. Кому-то и я стремный чи не пофиг?
Блін,Міш не зли,бо ще я з тобою через труси не сварилась.Вы это кто? Конкретно по именнам?
?можна без них.
Та от дохода больше) если дома лежит полторушка и из неё косарь ушёл на белье ,а до зп 2 недели то радости мало будет конечноБлін,ну прям у вас усіх ну такі всі благородні,кожен день по комплекту купують за 1500.Такі всі.Тільки реакція на ціни різна.Хтось розуміє,що натільна білизна має бути,натуральною,і качественною.А хтось як різаний верещить бо труси ска 100 грн,на *** нада,можна без них.

Не понимаеш ты ничего в моде... Да, да...прикольные.. только это резинки от них.. а трусов нема(
Через трусы неудобно.)Блін,Міш не зли,бо ще я з тобою через труси не сварилась.
Шо на такихНа таких....такие же есть?
Вот,тому за часту чоловіки незнають що і скільки.А хоче раз в рік зробити подарунок,тоді вибирають.А то прям тут кожен день дарять.Та от дохода больше) если дома лежит полторушка и из неё косарь ушёл на белье ,а до зп 2 недели то радости мало будет конечно![]()
не знаю... я сама себе покупаю. иногда могу покапризничать. когда вот такое хочется. пойти намерять , пофоткать.. и прислать???. если есть кому?Блін,ну прям у вас усіх ну такі всі благородні,кожен день по комплекту купують за 1500.Такі всі.Тільки реакція на ціни різна.Хтось розуміє,що натільна білизна має бути,натуральною,і качественною.А хтось як різаний верещить бо труси ска 100 грн,на *** нада,можна без них.
Більшість ,чоловіків знає що білизна не дешева,а якщо жінку кохає....то побалує....а якщо брати сімейну пару яка прожила дуже багато років....можливо.Взагалі не люблю жадних чоловіків....Блін,ну прям у вас усіх ну такі всі благородні,кожен день по комплекту купують за 1500.Такі всі.Тільки реакція на ціни різна.Хтось розуміє,що натільна білизна має бути,натуральною,і качественною.А хтось як різаний верещить бо труси ска 100 грн,на *** нада,можна без них.
Мать,да вони заробляти на трулі з ліфонами не встигатимуть???Більшість ,чоловіків знає що білизна не дешева,а якщо жінку кохає....то побалує....а якщо брати сімейну пару яка прожила дуже багато років....можливо.Взагалі не люблю жадних чоловіків....