Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Молодесенький? чи це 10річної давнини?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Молодесенький? чи це 10річної давнини?
Скажи гарненький ?Roman_Kondratenko, ? шо за юний орел?
? Так жінко, не забувай про свого кожаного?, ага нівроку такий хлопчинаСкажи гарненький ?
В апреле, или в мае. После ночи езды в поезде, 2 часов в маршрутке и полтора часа на КПП...Молодесенький? чи це 10річної давнини?
Смотреть на тортик можно даже при самой жёсткой диете)))? Так жінко, не забувай про свого кожаного?, ага нівроку такий хлопчина
Заговорила, як Свобода ?? Так жінко, не забувай про свого кожаного?, ага нівроку такий хлопчина
Хоть, ты меня понимаешь)))Смотреть на тортик можно даже при самой жёсткой диете)))
Чорнобривка-Бандитка???Подивитись що там.
не балуй там в себе Как никто)))Хоть, ты меня понимаешь)))
Свет, ну капец???Как никто)))
Далеко тобі до роботи ?В апреле, или в мае. После ночи езды в поезде, 2 часов в маршрутке и полтора часа на КПП...
Я туда на экскурсию. ЧАЭС на фоне.Далеко тобі до роботи ?
Что?????Свет, ну капец???
? Шо за порівняння, звісно не мішає?Заговорила, як Свобода ?
А одне другому не мішає)))
?????
??? Шо за порівняння, звісно не мішає?
Так у мене на роботі у звязку з посадою тих соцпакетів в день по 20 штук, різних розмірів. Я зараз коли нахиляюся то ніби вітер у печері свище. Так що ваші то таке, ніби кинути зубочисточку у жерло вулканаУ тебя же уже есть соц.пакет..
Ещё хочешь?)) понравилось?
Богдан, хватит, не усугбляй ?????Так у мене на роботі у звязку з посадою тих соцпакетів в день по 20 штук, різних розмірів. Я зараз коли нахиляюся то ніби вітер у печері свище. Так що ваші то таке, ніби кинути зубочисточку у жерло вулкана![]()
У мене грайливий настрій. Переписуюся з Новими Кредитами у вайбері. Вони дуже потішніБогдан, хватит, не усугбляй ?????