Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Знаю как напугать!
Тут синяя будка с ямой на отшибе. Другого нету.

Либерталия :rolleyes:
Мудило в спортивних штанцях. А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла.
S10810-122023(1).jpg
Мрачный пророк.) А шо случилось - то? Нового? В 14 веке чума выкосила 60 % населения Европы. Цивилизация развивается по спирали, глашатай Армагеддона.)))

Доброго дня всім. Сиджу ось на роботі і у мене така апатія що просто капец. Нічого робити не хочеться. От просто взагалі. Треба до понеділка накидати презентацію на нову співбесіду. Плюс по основній роботі 4 проекта горять. А я просто забив на все болт :)

А ви як день проводете?
А, ще мені вдалося обійти фаєрвол на роботі і тепер спокійно можна силіти на форумі. Думаю за це мені згодом видадуть соцпакет прямо в *****, але хто їм винен що захист такий дирявий :)

Доброго дня всім. Сиджу ось на роботі і у мене така апатія що просто капец. Нічого робити не хочеться. От просто взагалі. Треба до понеділка накидати презентацію на нову співбесіду. Плюс по основній роботі 4 проекта горять. А я просто забив на все болт :)

А ви як день проводете?
А, ще мені вдалося обійти фаєрвол на роботі і тепер спокійно можна силіти на форумі. Думаю за це мені згодом видадуть соцпакет прямо в *****, але хто їм винен що захист такий дирявий :)
У тебя же уже есть соц.пакет..
Ещё хочешь?)) понравилось?
Ну тогда я одну смену без тебя успею)
Началось.. Так и знала, что прельстишься 40 мужиками?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі