Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Согласна, но ЗВ уже надоели до ужаса.. Сейчас , всё рассчитано на массы. Да и сам по себе кинематограф - скуден. Везде пропаганда однополой любви и прочих извращений.
Мандалорець і мультсеріали просто шедевральні. А остання трилогія... Ну я краще вважатиму що її не існує.

Марвелу місцями до ДіСі дуже далеко, як от той же джокер, чи трилогія нолана про Бетмена, чи Хранітєлі.
а от дісі просто не вміє у цей дцрашливсіть марвелу, от і все. Но всерівно вони мені ближче безісходністю і мрачністю ніж марвел.
Дс начинали и идут как детективы.
Марвел - супергеройская тема.
Как их сравнивать? У каждого своя ниша.
Детективы перестали быть интересными и ДС шагнули в сторону. Так себе шаг.
Я его даже не смотрела. Но разве это фантастика?
К сожалению это не фантастика)

отут я згідний.. та й в цілому, походу ера класних фільмів вже минула.. зараз типу графіка, ефекти.. короче мультики роблять а не фільми... з бюджетами в 200 лямів..
"Космическая Одиссея 2001" классика жанра, если посмотреть и не знать в каком году сняли никогда не поверишь)

Дс начинали и идут как детективы.
Марвел - супергеройская тема.
Как их сравнивать? У каждого своя ниша.
Детективы перестали быть интересными и ДС шагнули в сторону. Так себе шаг.

К сожалению это не фантастика)
ну в останні роки у них виходить. Той же джокер - фільм просто шедевральний. Бетмен новий також буде виглядати круто. Та і 4 годинна версія ліги від снайдера - круто.

Марвелу місцями до ДіСі дуже далеко, як от той же джокер, чи трилогія нолана про Бетмена, чи Хранітєлі.
а от дісі просто не вміє у цей дцрашливсіть марвелу, от і все. Но всерівно вони мені ближче безісходністю і мрачністю ніж марвел.
Та по фиг мне ваше DC? мне нравится Халк :bb:ну и остальные немного. И меня не переубедить

Вот тут тема деградирует. Был сеkс, киски и кабачки, а обсуждаем кинематограф...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі