Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цвісти буде)))![]()
Куди його вже пересаджувати не знаю
Класний!![]()
Куди його вже пересаджувати не знаю
? Та той пісюнчик давно торчить, все ніякЦвісти буде)))
?Ладно)І я по хвастаюсь)???Які в мене цвіточки на балконі)))?![]()
Він то да, думаю мало йому місця, стовбур не стоїть сам, тільки під стінкою аби не хилився, і пересаджувати його ціле іспитанієКласний!
Він і не встоє.Попробуй глибше чуть пересадити.Щоб укорінився більше.? Та той пісюнчик давно торчить, все ніяк
?
Він то да, думаю мало йому місця, стовбур не стоїть сам, тільки під стінкою аби не хилився, і пересаджувати його ціле іспитаніє
Если сам не стоит то уже конечная ?? Та той пісюнчик давно торчить, все ніяк
?
Він то да, думаю мало йому місця, стовбур не стоїть сам, тільки під стінкою аби не хилився, і пересаджувати його ціле іспитаніє

Спец по вазонам?Если сам не стоит то уже конечная ?![]()
Трошки шарю в стоячихСпец по вазонам?

Та як пересажувала не чистила від землі так і поставила, землю досипала та мало для такого велетня,а він росте як на дрожахВін і не встоє.Попробуй глибше чуть пересадити.Щоб укорінився більше.
Гілочку підвяжу? стоятимеЕсли сам не стоит то уже конечная ?![]()
Земля може ще легка.Та як пересажувала не чистила від землі так і поставила, землю досипала та мало для такого велетня,а він росте як на дрожах
Я тобі про те,що сам кактус засип знизу чуть землею,він в колючках пусте корінці і коренева система стане ширша,і він так стоятиме)Та як пересажувала не чистила від землі так і поставила, землю досипала та мало для такого велетня,а він росте як на дрожах
Та отож ж що продають, вона така рихлаЗемля може ще легка.
Досипай ще.
Та капец прям ?Я тобі про те,що сам кактус засип знизу чуть землею,він в колючках пусте корінці і коренева система стане ширша,і він так стоятиме)
Госпаді, женщіна ? Яка я розумна)???
Аграном-любітєль)?Та капец прям ?
Ще ми до удобреній не дійшли)??Борются девахи до последнего шоб стоял??
Мож ещё китайские методики какие ?Ще ми до удобреній не дійшли)??

Мож ещё китайские методики какие ?![]()
мєдлєнєє ,записую)