Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Окальцованна :mamba:, в Польщі та Чехії складно з роботою для кубіт. :stop:. Будь наразі вдома - займайся зарядкою, тренеруй спину- готуйся саджати картоплю і моркву. Навчи врєдну столичну панянку Чорнобривку:медсестра: як і коли що саджати. :u4itel:
DIVULYA ? Алмазік :очки:як в тебе справи :rolleyes:, Шалун'я :лифчик:твоя подруга, де ділась:rolleyes:
В мене все добре.
Шалун'я є твоя.....зви голосно ....

Окальцованна :mamba:, в Польщі та Чехії складно з роботою для кубіт. :stop:. Будь наразі вдома - займайся зарядкою, тренеруй спину- готуйся саджати картоплю і моркву. Навчи врєдну столичну панянку Чорнобривку:медсестра: як і коли що саджати. :u4itel:
?Знайшов хазяйку

Останнє редагування:
Блін,мене сьогодні пробило на ха ха)))Це нервове напевно)?
Дивлюсь відео,як по Києву ловлять мародерів і прив'язують до стовпів,і таке бажання поїхати пиздонути такою вербою доброю,вона якраз нові пагони пустила,такі гарні))По ногам і по рукам,щоб падли розуміли що роблять.Била б і слухала чи дише??

Дивлюсь відео,як по Києву ловлять мародерів і прив'язують до стовпів,і таке бажання поїхати пиздонути такою вербою доброю,вона якраз нові пагони пустила,такі гарні))По ногам і по рукам,щоб падли розуміли що роблять.Била б і слухала чи дише??
В нас теж естафету перейняли..... люблю наш народ!

28203118-C5D7-485B-9CDF-2D557497AD74.webp

В зп тоже веселятся)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі