- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну ти господарочка на всі руки)Ржу захожусь???Приходе сусід,вперше бачу.І питає у вас є пилка по металу)))?Бачили б ви його лице коли я йому її винесла)))?
Нихрена ты копнул ?Prostomariia Машкаде ти пропала?
А зачем тебе пилка по металу?Ржу захожусь???Приходе сусід,вперше бачу.І питає у вас є пилка по металу)))?Бачили б ви його лице коли я йому її винесла)))?
Незнаю,но є)))?Нихрена ты копнул ?
А зачем тебе пилка по металу?
ХламидницяНезнаю,но є)))?
у меня например нет скалки для теста в кабине?Блін мене ха-ха пре,не можу)))Пацан охрєнєл,в прямому смислі)))Він три рази глянув на пилку,потім на мене.А коли я почала розказувати,що треба відкрутити бігунця і перевернути,він випав в осадок)))????????Хламидницяу меня например нет скалки для теста в кабине?
Лягай малий.Добраніч)))?Добре їш. Замучився сьогодні трохи, не зможу тебе відхлистати
. Буду лягати сухеньким, добре
![]()
Нужно было сказать может давай я отпилю,а то давала я одному криворукому ?Блін мене ха-ха пре,не можу)))Пацан охрєнєл,в прямому смислі)))Він три рази глянув на пилку,потім на мене.А коли я почала розказувати,що треба відкрутити бігунця і перевернути,він випав в осадок)))????????
Лягай малий.Добраніч)))?
???Сміх і гріх.Капец)))Я ж не блонда,все знаю і вмію)))?Нужно было сказать может давай я отпилю,а то давала я одному криворукому ?
Ты не хитрая просто???Сміх і гріх.Капец)))Я ж не блонда,все знаю і вмію)))?
Не завідуй?Он чим ти там займаєшся насправді...
Яка ж тіки підлиза?Ну ти господарочка на всі руки)
З Машки алкашку зробив, тепер з мене будеш?Воспитатель хороброї водички мекнула?![]()

А шо тоді? Ґедзі покусали?)З Машки алкашку зробив, тепер з мене будеш?
Давно не гемселили тебе???
Бачу вони тебе останнім часом кусаютьА шо тоді? Ґедзі покусали?)
Ніт, в мене стан стабільнийБачу вони тебе останнім часом кусають![]()