Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А як пива хоцця, тоді хто живе там??

А як лисичку то хто?)А як пива хоцця, тоді хто живе там??
Дядько з пузом??
А як лисичку то хто?)
морфіуся полагаю , тебя можно встретить прыгающим на матрасе в витрине мебельного магаза?)Ну да, ну да)))
С этого все начинается)))
![]()
Будь осторожна)))
то чувство, когда на выходных будет жесткий замес на работе от рассвета до заката...Всем хорошей тяпницы и ярких выходных)
![]()
Им это очень дорого обойдется)я полагаю , тебя можно встретить прыгающим на матрасе в витрине мебельного магаза?)
интерактивный перфоманс)))Им это очень дорого обойдется)
Не хватит денег)
Ибо это и театральное представление и тестирование новой модели матраса на прочность)))
По другому не умеем)интерактивный перфоманс)))
Незнаю хто?Я ж не п'ю пиво)))??А як пива хоцця, тоді хто живе там??
Дядько з пузом??
Треба хоть колись щось робитиНезнаю хто?Я ж не п'ю пиво)))??
Щось підозріло тихо???)))
Да ладно???я єлі прилізла додому? Я цілий день сьогодні думаю,як люди працюють по 10-12 годин?Це ж ******.Треба хоть колись щось робити
Вот так....Да ладно???я єлі прилізла додому? Я цілий день сьогодні думаю,як люди працюють по 10-12 годин?Це ж ******.
Я просто в шоці за цей тиждень.Надіюсь це ще не довго буде.Не для цього я хотіла магаз???Вот так....
Потім легше будеЯ просто в шоці за цей тиждень.Надіюсь це ще не довго буде.Не для цього я хотіла магаз???
Побачим.Якось буде.Потім легше буде
Я тож так думаю,ледариДа ладно???я єлі прилізла додому? Я цілий день сьогодні думаю,як люди працюють по 10-12 годин?Це ж ******.