ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
???Туплю?Може А?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
???Туплю?Може А?
Оооооо....бухни?....прикинь,це я написала???А хто К??
Блін,поняла???
Ти ж знаєш,що я не люблю так дєлать,коли багато роботи.От як все зроблю,уйду нафіг в запой???На дня 3?Оооооо....бухни?....прикинь,це я написала???
Ти в запой?)))Ти ж знаєш,що я не люблю так дєлать,коли багато роботи.От як все зроблю,уйду нафіг в запой???На дня 3?
А що я не людина??Чи запой зі мною не в'яжеться?Ти в запой?)))
Тю... Тримаю за тебе кулачки ? Ти сильна і все зможеш ?Всі інші не підтримали.
Та шось не дуже в'яжеться) хіба якщо будеш сік садочок пити)А що я не людина??Чи запой зі мною не в'яжеться?
Тю... Тримаю за тебе кулачки ? Ти сильна і все зможеш ?
?ПЕПА?, ти молодчинка, в тебе все вийде так, як ти задумала ???Я свиню вмію розбирати, єслі що???
Талантливый человек талантлив во всем ??????
?Шо вже таке?Часи може і не ті,але в моєму часі,завжди треба залишатися людиною.Я живу з такими принципами.Все,тема закрита.
А тебе абажаю??Бо тільки ти з Людою остались.Всі інші не підтримали.
Точно я зараз з такими очами???Стан ,предінфарктний.
Термінатор ??
МашкаБарабашка

То вже треба море...гульки....куда ти уйдеш...Ти ж знаєш,що я не люблю так дєлать,коли багато роботи.От як все зроблю,уйду нафіг в запой???На дня 3?
?ПЕПА?, поняла?!????Тю... Тримаю за тебе кулачки ? Ти сильна і все зможеш ?
Язик можна оставить?МашкаБарабашка![]()
Да ясно що вийде,я навіть не парюсь.Просто як виявилось не МФО почистило мою округу,а мої успіхи.Коли в тебе х*рня,проблеми то тебе тіпа жаліють.А коли ти хочеш поділитися своїми досягненнями,причому просто поділитися,як оказалось це все фігня,і вообще викинуті гроші на вітер.Смішно просто.Ненавиджу,коли рахують чиїсь гроші.Все,давайте закриємо цю тему.Я з вами поділилась,мені це важливо.Та шось не дуже в'яжеться) хіба якщо будеш сік садочок пити)
?ПЕПА?, ти молодчинка, в тебе все вийде так, як ти задумала ?
Уже нічого.Задерла лапи віддихаю???Шо вже таке?