Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 246K
Это ж не кофе в конце-то концов!
З кавою та сама історія

1733482991091.webp

А, так я не о сортах, а о добавках. Вот их я отличаю на раз и очень люблю. То есть — кофе с кардамоном, имбирем, корицей, сиропы разные и тд. Ну и само собой отличаю когда мельницу для помола настроили что бы меньше кофе давала. Махинаторы ля)

А, так я не о сортах, а о добавках. Вот их я отличаю на раз и очень люблю. То есть — кофе с кардамоном, имбирем, корицей, сиропы разные и тд. Ну и само собой отличаю когда мельницу для помола настроили что бы меньше кофе давала. Махинаторы ля)
Каву з корицею по четвергах кажуть пить потрібно,щоб гроші водились.🤭
Мені з корицею не сподобалась,колись тут ,на форумі, обговорювли,то Євген баріста сказав,що мені неправильно зварили.

То есть — кофе с кардамоном, имбирем, корицей, сиропы разные и тд.
Це не про мене... це моя жінка таку фігню полюбляє... в мене еспресо і американо онлі. Тобто класика, не полюбляю ароматизатори, хоча не скажу що не смачне останнє, бо зайде, прочитає і приб'є ввечері :sarcastic:
Каву з корицею по четвергах кажуть пить потрібно,щоб гроші водились.🤭
Ну млятььь!!!! Я їй третій рік її роблю... ДЕ ЦУКА ГРОШІ?!!!
😂😂😂
до речі нині так само була з корицею... причому свіжу вчора купив)))
Очікую статус мільйонера :prankster:

Ну млятььь!!!! Я їй третій рік її роблю... ДЕ ЦУКА ГРОШІ?!!!
💯 % та же ф*гня :rofl:
бо зайде, прочитає і приб'є ввечері
Та да. А если ещё и любя — вообще атас :scare::sarcastic:
Євген баріста сказав,що мені неправильно зварили.
Вполне может быть. Видел такое. Потому и пью с корицей только в одной точке из 10)))

У мене в УБКІ колись був такий статус😂
Ой, та то ерунда. А вот меня пугают ухудшением моей КИ. Наивные! Я не интересуюсь китайской медициной и прочими их практиками. Только Индия, только йога. А там КИ нет. Прана, Атман и тд. — это да, но не это вот все. А они никак, *** , не поймут-то :dash1:

Назад
Угорі