Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
З кавою та сама історіяЭто ж не кофе в конце-то концов!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З кавою та сама історіяЭто ж не кофе в конце-то концов!
А, так я не о сортах, а о добавках. Вот их я отличаю на раз и очень люблю. То есть — кофе с кардамоном, имбирем, корицей, сиропы разные и тд. Ну и само собой отличаю когда мельницу для помола настроили что бы меньше кофе давала. Махинаторы ля)
Каву з корицею по четвергах кажуть пить потрібно,щоб гроші водились.А, так я не о сортах, а о добавках. Вот их я отличаю на раз и очень люблю. То есть — кофе с кардамоном, имбирем, корицей, сиропы разные и тд. Ну и само собой отличаю когда мельницу для помола настроили что бы меньше кофе давала. Махинаторы ля)
Це не про мене... це моя жінка таку фігню полюбляє... в мене еспресо і американо онлі. Тобто класика, не полюбляю ароматизатори, хоча не скажу що не смачне останнє, бо зайде, прочитає і приб'є ввечеріТо есть — кофе с кардамоном, имбирем, корицей, сиропы разные и тд.
Ну млятььь!!!! Я їй третій рік її роблю... ДЕ ЦУКА ГРОШІ?!!!Каву з корицею по четвергах кажуть пить потрібно,щоб гроші водились.![]()

Ну млятььь!!!! Я їй третій рік її роблю... ДЕ ЦУКА ГРОШІ?!!!

Та да. А если ещё и любя — вообще атасбо зайде, прочитає і приб'є ввечері

Вполне может быть. Видел такое. Потому и пью с корицей только в одной точке из 10)))Євген баріста сказав,що мені неправильно зварили.
У мене в УБКІ колись був такий статусОчікую статус мільйонера
У мене в УБКІ колись був такий статус![]()
аби нових не набраться
Ой, та то ерунда. А вот меня пугают ухудшением моей КИ. Наивные! Я не интересуюсь китайской медициной и прочими их практиками. Только Индия, только йога. А там КИ нет. Прана, Атман и тд. — это да, но не это вот все. А они никак, *** , не поймут-тоУ мене в УБКІ колись був такий статус![]()

Отримаєш Оскар тоді як пить дать)))аби нових не набраться
Не хочу я такого оскараОтримаєш Оскар тоді як пить дать)))
Чоловічий варік краще не показуй
В бітах чи кріпсі? Інші не дадутьЯ вже подумала, що в новому році, нові кредити плануєш брати.
А ти пробувалаВ бітах чи кріпсі? Інші не дадуть![]()