Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 246K
IMG_20241123_065755_192.webp

Привіт! Розкажіть щось хороше!) настрій ....."вбивать і плакать" ) або якісь смішні казуси у житті?)))) може піднімемо настрій один одному

Все добре, всі живі здорові, це таки головне зараз) просто іноді втома, недосип, нерви, і як наслідок нема з ким потріщати ((((( хочеться будиночок у лісі)))) вийти, покричати, а блін усе одно стрьомно)))) чи як кажуть..."просто жизнь попала в глаз"))) а так все добре
FB_IMG_1732830408632.webp

Якось так))))))))

Все добре, всі живі здорові, це таки головне зараз) просто іноді втома, недосип, нерви, і як наслідок нема з ким потріщати ((((( хочеться будиночок у лісі)))) вийти, покричати, а блін усе одно стрьомно)))) чи як кажуть..."просто жизнь попала в глаз"))) а так все добре

Переглянути вкладення 165356
Якось так))))))))
Ти сильна, ти справишся.
IMG_20241129_214224.webp

Розмовляю знайомими, всі жаліються, якісь проблеми вилітають з усіх кутків. Третій рік війни. Сама чекаю коли прийде "друге дихання"

Як це все надоїло просто, мізки наче є, а дії як у ішака, а бо хтось "керує" тобою краще ніж ти собою(((( хочеться бути дівчинкою, і ніх не вирішувати складного......А ще домашні сьогодні:
- доця, маааа, там не працює бачок
- ок,
- ооо мам і там не працює....
- ПО*** , дзвоніть куди там треба, я не мужик і не сантехніх
...і чипіндосю крутити як можу, бо нема кому.....
А я навіть не ута баба з Америки, як її там, що літає, допомагає, супергеройка) капець, вже навіть це не пам'ятаю, забула коли спокійно могла подивитись якусь кіношку.
Screenshot_2024-11-29-21-18-58-513_com.google.android.apps.photos.webp

Як це все надоїло просто, мізки наче є, а дії як у ішака, а бо хтось "керує" тобою краще ніж ти собою(((( хочеться бути дівчинкою, і ніх не вирішувати складного......А ще домашні сьогодні:
- доця, маааа, там не працює бачок
- ок,
- ооо мам і там не працює....
- ПО*** , дзвоніть куди там треба, я не мужик і не сантехнік
А я навіть не ута баба з Америки, як її там, що літає, допомагає, супергеройка) капець, вже навіть це не пам'ятаю, забула коли спокійно могла подивитись якусь кіношку.
На жаль бути сильною жінкою прийдеться бути і дальше. Такі реалії нашого життя. Скоро знайти чоловіка, чи майстра буде проблема. Так що прийми це як даність.
Моїй колезі 20 років, зустрічається з хлопчиком такого віку. Велике кохання, ми вже запитуємо коли весілля. З одного боку ще діти, а з іншого, ніхто не знає, що буде далі.

Не розчаровуй мене... я думав ти там матами накрила пів східної залізниці аби вихідною бути, а ти :beee:
[POSTS=1000]Ідуть на поступки,дають відгул. Або ж можна перемінитись змінами.

Якби були гості,то першого забрала б відгул,або лікарняний🤭[/POSTS]

Назад
Угорі