Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене завтра вихідний....
Що сталось?Привіт! Розкажіть щось хороше!) настрій ....."вбивать і плакать" ) або якісь смішні казуси у житті?)))) може піднімемо настрій один одному
Все добре, всі живі здорові, це таки головне зараз) просто іноді втома, недосип, нерви, і як наслідок нема з ким потріщати ((((( хочеться будиночок у лісі)))) вийти, покричати, а блін усе одно стрьомно)))) чи як кажуть..."просто жизнь попала в глаз"))) а так все добреЩо сталось?
Що сталось?
Ти сильна, ти справишся.Все добре, всі живі здорові, це таки головне зараз) просто іноді втома, недосип, нерви, і як наслідок нема з ким потріщати ((((( хочеться будиночок у лісі)))) вийти, покричати, а блін усе одно стрьомно)))) чи як кажуть..."просто жизнь попала в глаз"))) а так все добре
Переглянути вкладення 165356
Якось так))))))))
Як це все надоїло просто, мізки наче є, а дії як у ішака, а бо хтось "керує" тобою краще ніж ти собою(((( хочеться бути дівчинкою, і ніх не вирішувати складного......А ще домашні сьогодні:Ти сильна, ти справишся.
Переглянути вкладення 165357
Якби було по-іншому, я би подумав що вже кукуха геть злетілаУ мене завтра вихідний....

На жаль бути сильною жінкою прийдеться бути і дальше. Такі реалії нашого життя. Скоро знайти чоловіка, чи майстра буде проблема. Так що прийми це як даність.Як це все надоїло просто, мізки наче є, а дії як у ішака, а бо хтось "керує" тобою краще ніж ти собою(((( хочеться бути дівчинкою, і ніх не вирішувати складного......А ще домашні сьогодні:
- доця, маааа, там не працює бачок
- ок,
- ооо мам і там не працює....
- ПО*** , дзвоніть куди там треба, я не мужик і не сантехнік
А я навіть не ута баба з Америки, як її там, що літає, допомагає, супергеройка) капець, вже навіть це не пам'ятаю, забула коли спокійно могла подивитись якусь кіношку.
Взагалі то так співпало,що завтра вихідний.Якби було по-іншому, я би подумав що вже кукуха геть злетіла![]()
Не розчаровуй мене... я думав ти там матами накрила пів східної залізниці аби вихідною бути, а тиВзагалі то так співпало,що завтра вихідний.![]()

Не дає тобі пательня таки спокою

[POSTS=1000]Ідуть на поступки,дають відгул. Або ж можна перемінитись змінами.Не розчаровуй мене... я думав ти там матами накрила пів східної залізниці аби вихідною бути, а ти![]()