Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 246K
З свого досвіду поділюсь, що свою людину і половинку знайшла вже в зрілому віці, не очікуючи взагалі.....і саме спокій і отримала.... і радість від життя!!!
Тому все може статись і змінитись, коли ви цього і не очікуєте.А вік це тільки цифри.
Так и я. Думал больше не повторится. Но влюбился во второй раз. Почти ч/з 15 лет. Но те же грабли — не получилось бы там ничего. Имхо. А третий — хз, может и будет... А возраст — главный не тот, что в паспорте — то для юристов, работодателей и продавцов; а тот который у души. А их два всего — молодость и старость.
Я жжжж це розумію)))) дайте в колектив влитися)))))) 🤗🤪😜
Так я только за :luboff::попкорн:

Це скоріше не кусь, а ,, і я тут,,😁
порошенко_go-go.gif

А возраст — главный не тот, что в паспорте — то для юристов, работодателей и продавцов
Вік по паспорту потрібно знать,щоб фотку вчасно вклеїть😊😊. хоч би не забуть сфоткатись на цьому тижні🤭🤭

Головне щоб інші не впізнали....))))
Ой, та там уже без вариантов. Новенькие в магазинах и так бурчат: «Не ваш паспорт. Полицию вызовем!» Ну я им «Жду». Мнда... Ни разу что-то не вызвали, только старших по смене звали. Получали за это...)))

Семирічного малого потрібно було сфоткать на закордонний.....
Він себе побачив на моніторі,кривляється і не попаде в рамку. Я на голову йому поклала руку,обличчя вписалось в рамку, кажу,фоткайте....
А працівниця:А рука???😂

Ой. Та то страшное кино. Я как свои там фотки вспомню...
Переглянути вкладення 164899
В старому паспорті фото буди не айс, але після заміни прізвища,і нової айді карти,я зрозуміла що перед тим було зшбс :rolleyes: .Попереду новий закордонний 🤔

Він себе побачив на моніторі,кривляється і не попаде в рамку. Я на голову йому поклала руку,обличчя вписалось в рамку, кажу,фоткайте....
Ну вы говорите как я на экзамене: «узбагойтесь, лучше — не будет». Помогало. Кроме одного старичка. Ох и летал я у него, спасибо ему огромное за это 🤣🤣🤣🤣
В старому паспорті фото буди не айс, але після заміни прізвища,і нової айді карти,я зрозуміла що перед тим було зшбс :rolleyes: .Попереду новий закордонний 🤔
Так в ай-ди этих система — цветное фото переводят в ч-б. А это — ппц полнейший)))

)))))))) в мене молодший такий же дзига, то святе покривлятись)) кажу мені їх з старшим поміняти б)) бо я стара вже так бігать і лазить ))))))))))
Аби в житті не були б ми такі як на доках)))) бо то є капець))))) психологам би працювати і працювати 🤣🤣🤣

Назад
Угорі