Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це вже розмова... але лиш би на закуску не синя картоха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це вже розмова... але лиш би на закуску не синя картоха
А чим тобі сині круплі не подобаються?Це вже розмова... але лиш би на закуску не синя картоха
От неё зубы синеют, не ну должна же быть какая нибудь полочка))А чим тобі сині круплі не подобаються?
Нехай їсть картоплю з салом в прикусу. Жир буде захищати зуби від окрашування.От неё зубы синеют, не ну должна же быть какая нибудь полочка))
Сорт зветься Червоний буряк?Це вже розмова... але лиш би на закуску не синя картоха
Не синіють. Якщо чистити,то руки теж не синіють. Пробувала готувати разом з білою,вона навіть не фарбує картоплю.От неё зубы синеют, не ну должна же быть какая нибудь полочка))
Честно, даже не знала, что есть такие сорта картофеля. Прикольно))Сорт зветься Червоний буряк?
Не синіють. Якщо чистити,то руки теж не синіють. Пробувала готувати разом з білою,вона навіть не фарбує картоплю.
Є ще рожева,гламурна. Такої не маю.
Зветься Хортиця
![]()
Не знаю. Не пробував.А чим тобі сині круплі не подобаються?
Я картоплю жарену люблю з підчеревиноюНехай їсть картоплю з салом в прикусу.
Не,ну а шо? Класика....
Для мене так... саме цю пісню я грав на гітарі в юності ))Не,ну а шо? Класика....
А ми слухали на касетних магнітофонах втихаря від батьківДля мене так... саме цю пісню я грав на гітарі в юності ))