Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це до ГаліЧуєш, Люда....
![]()
Дякую за відкриту візуЦе до Галі![]()

Да чё ты, снимай лифон и будешь рассаду как на картинке сажать))
Я б теж поділилась,дак кіт не дасть....Можу помідорами поділитись![]()
Я його дома не ношу ))Да чё ты, снимай лифон и будешь рассаду как на картинке сажать))
ГарніЯ б теж поділилась,дак кіт не дасть....![]()
Я його дома не ношу ))
Вчора розсадила і перчик і помідори.Гарні
І розсада і кіт!![]()
Поклав сердечко нехай всі думають що то котикуЯ б теж поділилась,дак кіт не дасть....![]()
Я його дома не ношу ))

І тут Остапа понеслоВчора розсадила і перчик і помідори.
DIVULYA, пару років тому замовляла розсаду сортового перцю і капусту через нову пошту з Полтавської області. А полуничку з Хмельницької. Все дійшло і виросло

Прикольно!!!Вчора розсадила і перчик і помідори.
DIVULYA, пару років тому замовляла розсаду сортового перцю і капусту через нову пошту з Полтавської області. А полуничку з Хмельницької. Все дійшло і виросло
Я все сама вирощую,а в той рік щось перемкнулоПоклав сердечко нехай всі думають що то котику
І тут Остапа понесло![]()
Та я про те що знайшла кому за розсаду написатиЯ все сама вирощую,а в той рік щось перемкнуло

Прикольно!!!
Я тільки саджу помідори, огірки і різну зелень: руколу, петрушку, укроп, салат ....цибульку...
Маю ранній сорт полуниці Десна. Вже цвітеТа я про те що знайшла кому за розсаду написати
Мені можно йти пити пиво... в гараж![]()
Садимо!!!!!!!!!!Та я про те що знайшла кому за розсаду написати
Мені можно йти пити пиво... в гараж
Ну ОК.
Є прислів"я одне, але насправді в гаражі ще досить холодно, тому я переіначу його : дві Людмили ета сілаМаю ранній сорт полуниці Десна. Вже цвіте
Взагалі ні... просто ти ще не знаєш, що ти вже не любиш каву по утрамСадимо!!!!!!!!!!
Вже обідки пішли![]()