Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Є прислів"я одне, але насправді в гаражі ще досить холодно, тому я переіначу його : дві Людмили ета сіла :cool:

Взагалі ні... просто ти ще не знаєш, що ти вже не любиш каву по утрам :cool:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ну-ну :pleasantry: :msdb:

Моя рассада)) Надо пилить, пока не засохла))
IMG_20240208_080020_322.jpg

Останнє редагування:
Я ніколи не думала,що буду любить землю. Завжди мама займалась. Я могла хіба що по проханню допомогти. Прийду з базару з помідорами чи кабачками,а вона веде мене на город і каже,подивись он туди і туди. А там купа кабачків і всього іншого.😂
Як мами не стало,то основну масу овочей купувала. Потім по трішки почала щось сіять.
Робота на землі мене відволікає. Особливо допомогло,коли почались всі відомі протермінування . Вирощую те,що любим їсти. Нічого лишнього.
І дуже люблю сад...
IMG_20240421_173830.webp

IMG_20240421_174038.webp

Я ніколи не думала,що буду любить землю. Завжди мама займалась. Я могла хіба що по проханню допомогти. Прийду з базару з помідорами чи кабачками,а вона веде мене на город і каже,подивись он туди і туди. А там купа кабачків і всього іншого.😂
Як мами не стало,то основну масу овочей купувала. Потім по трішки почала щось сіять.
Робота на землі мене відволікає. Особливо допомогло,коли почались всі відомі протермінування . Вирощую те,що любим їсти. Нічого лишнього.
І дуже люблю сад...
IMG_20240421_173830.jpg

IMG_20240421_174038.jpg
Клас!
Молодець!😘

Назад
Угорі