DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42967
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88722
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як Валєрка?Живий??Психологиня ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як Валєрка?Живий??Психологиня ?
На дорогу дивись!![]()
Привет передает![]()
Руль з якого боку в машині знаєш?На дорогу дивись!
Я як побачила дорогу?....вже більше нічого не бачила?Руль з якого боку в машині знаєш?
С какого боку ещё зависит от страны. Если не ошибаюсь то Великобритании руль с правой стороныРуль з якого боку в машині знаєш?
Від марки машини залежитьС какого боку ещё зависит от страны. Если не ошибаюсь то Великобритании руль с правой стороны
Не бачив Сканії з правим кермом.С какого боку ещё зависит от страны. Если не ошибаюсь то Великобритании руль с правой стороны
Звісно. Ти ж "в облаках вітаєш"... мітлопривідна жЯ як побачила дорогу?....вже більше нічого не бачила?

Ще один спєцВід марки машини залежить

Не бачив Сканії з правим кермом.
Він їздить по материку, а тут всюди майже правосторонній рух.
Звісно. Ти ж "в облаках вітаєш"... мітлопривідна ж![]()

Салом обростеш???Не бачив Сканії з правим кермом.
Він їздить по материку, а тут всюди майже правосторонній рух.
Полежу в сторонці![]()
Здрастє ?Всем драстекто не ответит мне опять,буде срать 3 дня
![]()
?Здрастє ?
ОбезянаІ пока)![]()

Ну тебе ж їжа тільки цікавить?Ця дівка тільки мені в ютубі попадається кожен день, чи ще комусь
![]()
Їли вже полуницю?🍓Більше контенту у ТікТок: ska.jena | inst: _maleksandrova_ #україна #київ
Дивіться відео, слухайте улюблену музику, завантажуйте оригінальний контент і діліться всім цим із друзями, сім'єю й цілим світом на YouTube.youtube.com
Что ты в Ютубе смотришь, что у тебя такие рекомендации)) Про клубнику у нас 240 за кгЦя дівка тільки мені в ютубі попадається кожен день, чи ще комусь
![]()
Їли вже полуницю?🍓Більше контенту у ТікТок: ska.jena | inst: _maleksandrova_ #україна #київ
Дивіться відео, слухайте улюблену музику, завантажуйте оригінальний контент і діліться всім цим із друзями, сім'єю й цілим світом на YouTube.youtube.com
Вже їла полуницюЧто ты в Ютубе смотришь, что у тебя такие рекомендации)) Про клубнику у нас 240 за кг
Не ела ещёВже їла полуницю
Цілу їла, чи пожованну зі сметаною![]()