Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это ты ей предлагаешь с огородом тра...ться))За что ты ее так ))
Це життяЭто ты ей предлагаешь с огородом тра...ться))За что ты ее так ))
. За два тижні звикне і буде задоволення 
У меня кошка, нету у нее бубенчиков))Це життя. За два тижні звикне і буде задоволення
Доречі, твій кіт з бубончиками чи відрізала
![]()
А у тебе кіцька волохатаУ меня кошка, нету у нее бубенчиков))
Да, кошка волосатая, где ты видел вислоухою лисой.А у тебе кіцька волохата
![]()
Випускаєш ії погуляти з дворовими котамиДа, кошка волосатая, где ты видел вислоухою лисой.
Не выпускаю. Конечно, женихи у нее такой же породы.Випускаєш ії погуляти з дворовими котамичи тільки окремі персони такої ж породи заходять до неї у гості
![]()
Вона хоч не сере під ліжком, як твоя собака. ЧемнаНе выпускаю. Конечно, женихи у нее такой же породы.
Моя собака не срет под кровать, но под твою насрет))Вона хоч не сере під ліжком, як твоя собака. Чемна![]()
Твоя волохата кіцька яке має ім'я- французьке , мексиканське , японське чи українськеМоя собака не срет под кровать, но под твою насрет))
Ее зовут АлисаТвоя волохата кіцька яке має ім'я- французьке , мексиканське , японське чи українське![]()
А траву для неї маєш на підвіконніЕе зовут Алиса
Да, кактусы там растут))А траву для неї маєш на підвіконні![]()
Котам зелень потрібна. Кактуси неДа, кактусы там растут))
підходятьОна любит кактусы)) Да ест она траву, огурцы любитКотам зелень потрібна. Кактуси непідходять
![]()
Валерон против сравнения его с травойДа, кактусы там растут))

Ой, не хотела обидеть Валерона))Валерон против сравнения его с травой![]()
Та в тебе весело ? міні зоопарк.Она любит кактусы)) Да ест она траву, огурцы любит