Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Не знаю, что ты понял. С Кировоградской обл, я, но город уже угадай сам
Був я в Олександрії в 14-17роках , особливо здивувала мене будівля комуністичної партії:oops: відсутність капличок і церков . Але люди привітні. Проукраїнське місто. Аграрна область :ok:

Був я в Олександрії в 14-17роках , особливо здивувала мене будівля комуністичної партії:oops: відсутність капличок і церков . Але люди привітні. Проукраїнське місто. Аграрна область :ok:
Почему решил что из Александрии? Да, я от туда. Церкви есть, но они не в центральной части города

ПЕПА ??, в 2018-19роках був у Києві- був на Пасху і літом -що там з московськими попами в Лаврі :rolleyes: доречі там поблизу похованний засновник москви :oops:, як це побачив втік звідти і більше в Києв бажання їхати не було...
Хоча річка класна ,плавав але стрибнути з моста роуп джампінг щось не було сміливості...

Почему решил что из Александрии? Да, я от туда. Церкви есть, но они не в центральной части города
В парку був особливо сподобався паровозік з музикою для дітей...як в 90х побував. Таке перший раз бачив:sarcastic:
Усі хто перший раз приїжджає із Західної України до Центральної бачити вікна з дерев'янними заслонами. Це велике здивування і захоплення:Dбо це як історія. Те що церкви і каплички не в центральній частині міста це погано, але усе зміниться...
:rolleyes: модератор має право
  • право видаляти чужі повідомлення;
  • право редагувати чужі повідомлення;
  • право видаляти сторінки користувачів;
  • обмежувати користувачів у правах редагування та перегляду сайту (банити).
За що тобі видали таку владу:rolleyes:
У нас демократія і раз у три-шість місяців потрібно змінювати модератора,
Не хоч бути як всі:rolleyes: чи влада затьмарила очі,га:rolleyes:

Останнє редагування:
В парку був особливо сподобався паровозік з музикою для дітей...як в 90х побував. Таке перший раз бачив:sarcastic:
Усі хто перший раз приїжджає із Західної України до Центральної бачити вікна з дерев'янними заслонами. Це велике здивування і захоплення:Dбо це як історія. Те що церкви і каплички тільки в центральній частині міста це погано, але усе зміниться...
Парк уже переделали, не была ещё там. Не знаю, остались ли паровозики, или убрали. В городе многое изменилось. Да, есть такие домики. Это ты наверное видел на той улице где парк

Усі хто перший раз приїжджає із Західної України до Центральної бачити вікна з дерев'янними заслонами. Це велике здивування і захоплення:Dбо це як історія. Те що церкви і каплички не в центральній частині міста це погано, але усе зміниться...

:rolleyes: модератор має право
  • право видаляти чужі повідомлення;
  • право редагувати чужі повідомлення;
  • право видаляти сторінки користувачів;
  • обмежувати користувачів у правах редагування та перегляду сайту (банити).
За що тобі видали таку владу:rolleyes:
У нас демократія і раз у три-шість місяців потрібно змінювати модератора,
Не хоч бути як всі:rolleyes: чи влада затьмарила очі,га:rolleyes:
Хто ж тебе буде тут контролювати???

Парк уже переделали, не была ещё там. Не знаю, остались ли паровозики, или убрали. В городе многое изменилось. Да, есть такие домики. Это ты наверное видел на той улице где парк
Там де парк не має частних будинків, трохи далі таки будинки і не тільки в твоїй області.
Так виходь на вулицю:D Усе цвіте і просинається - найкрасівіша пора у році:ok:

Там де парк не має частних будинків, трохи далі таки будинки і не тільки в твоїй області.
Так виходь на вулицю:D Усе цвіте і просинається - найкрасівіша пора у році:ok:
Есть там частные домики, если немного отойти от парка. Куда на улицу, через полчаса комендантский час уже, низя на улицу

Назад
Угорі