Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Так, можеш об'єднати тезіси: - твоя мозгова активність; моя присутність; дружина; права рука?? А то моя фантазія буде не на твою користь...
? Тримай руля краще,чи шо ти там тримаєш ,скласти три повідомлення я так бачу не твоє, доречі я завершила розмову, можна не відповідати
Почуваюсь себе дуже добре!!!!
Щаслива і гарний настрій маю!!!?
Аналогічно ?

? Тримай руля краще,чи шо ти там тримаєш ,скласти три повідомлення я так бачу не твоє, доречі я завершила розмову, можна не відповідати
Накшталт твоєї мозгової активності - сумнівів не викликає. (Звернутись до опонента і проігноритт)
А стосовно "руля", лікарі кажуть, ще місяця два тримати не буду.
Надіюсь, ти задоволена?

Jusy, Чого говорять :rolleyes: сам пишу, вчора горіхів нажерся розперло як свиню.
Про мого Джека вже думає:D вона:медсестра: не переживай?
Слухай Джек,фільтруй базар?уже дотриндівся,не всі розуміють твої хворі фантазії))??

Слухай Джек,фільтруй базар?уже дотриндівся,не всі розуміють твої хворі фантазії))??
То на мене напевно перегляд камеді клаб вліяв, зроблю висновки і перегляну свої вподобання в ютубі. Дякую за пораду. Гарного дня шановна леді.

:попкорн::попкорн::попкорн:

images

?Відпочи́нок, дозвілля — проведення часу, метою якого є відновлення нормального стану організму.

?Час протягом якого людина працює називається робочим днем. Під робочою силою розуміється сукупність фізичних та розумових зусиль, духовних і психологічних якостей, які необхідні для процесу праці.

Назад
Угорі