Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Вони всі тут офігівші :yes2:
А насправді ви прочитали те що хотіли прочитати. Маю на увазі сприйняли чомусь всі жарти за особисте. За образи. І форумчани навіть вибачились за те чого не було зроблено навмисно. За те що ніяким чином не хотіли образити. Але вам чомусь це нанесло образу... проте це ваше право і ваше діло. Успіхів і гарного настрою.
А разве шутки не были про личное. Прочти что писал мне свобода. Он может шутить не затрагивая, меня как личность. Если нет, то может юмор это не его конек. Я знаю что такое шутки, и могу отличить юмор от оскорбления. А тут прости повышения самооценки за счет унижения других

Спасибо, уже не хочу, в этой теме точно. Я люблю пошутить, посмеяться, если шутки не переходят на личности. Поржать с моего роста, веса, написать что я никакая, обосрать мою собаку, наверное это такой тонкий юмор, мне не понять Я здесь с весны 2020 и не помню, чтобы кто то ржал с моего веса и роста, да и вообще оскорблял меня.
Спасибо за юмор, было весело.
Я не обсирав твою собаку. Маленькі породи собак просто не люблю.
На тебе так , трохи насрав і далі б потрохи срав. Бо лінива дівчисько.

Я не обсирав твою собаку. Маленькі породи собак просто не люблю.
На тебе так , трохи насрав і далі б потрохи срав. Бо лінива дівчисько.
Ты меня не знаешь, так же как я не знаю тебя. То что я смогла реализовать себя, вместо того чтобы ехать в Польшу на клубнику, как раз доказывает обратное. Говорят у тебя пузо, может в спортом займешься, старенький сердечко страдает от лишнего веса. И да не откладывай визит к сексопатологу, а то поздно будет.
Это я сру( то есть шучу) весело правда

Jusy, Чого говорять :rolleyes: сам пишу, вчора горіхів нажерся розперло як свиню.
Про мого Джека вже думає:D вона:медсестра: не переживай?

Свобода, не всі розуміють твої жарти.?
Тому припини.
Jusy, він так спілкується зі всіма.
Такий в нього гумор,і всі розуміють.
Тут навіть немає про що говорити.
Коли люди не хочуть відповідати,вони ігнорять.

Свобода, не всі розуміють твої жарти.?
Тому припини.
Jusy, він так спілкується зі всіма.
Такий в нього гумор,і всі розуміють.
Тут навіть немає про що говорити.
Коли люди не хочуть відповідати,вони ігнорять.
Добре модератор. Побудемо трохи серйозними.

Останнє редагування модератором:
Ты ему даже имя дал, как мило. Но все своди Джека к сексопатологу, не откладывай.
Добре шановна . Я прислухаюсь до вашої поради і вивчу більш детально дану проблему.

Мда уж, дівчина серйозна, хотіла спілкування, а вам ото аби поржать?
VADYM14 де ти котік, розкажи мені про мої розумові здібності, від ранку хочу посваритися, не знаю з ким
Всім - Labas!
Тутички я!
Що ти в попу хочеш??
Jusy Привет. Вторая серия?
Кто, вчера писал; Всё ок. Проехали?
Шо за кипиш?

Спасибо, уже не хочу, в этой теме точно. Я люблю пошутить, посмеяться, если шутки не переходят на личности. Поржать с моего роста, веса, написать что я никакая, обосрать мою собаку, наверное это такой тонкий юмор, мне не понять Я здесь с весны 2020 и не помню, чтобы кто то ржал с моего веса и роста, да и вообще оскорблял меня.
Спасибо за юмор, было весело.
Співчуваю вам, втратити близьку людину складно, бажаю вам тільки найкращого, будьте з нами, вам буде легше пережити ситуацію
Всім - Labas!
Тутички я!
Що ти в попу хочеш??
?? Мізки висохли? То жінці своїй запропонуй, може нарешті оргазм отримає

Співчуваю вам, втратити близьку людину складно, бажаю вам тільки найкращого, будьте з нами, вам буде легше пережити ситуацію

?? Мізки висохли? То жінці своїй запропонуй, може нарешті оргазм отримає
Як справи? Як ПМС?

FB_IMG_1682274646211.webp

Останнє редагування:
Права терпне. Можна я лівій передам?
Навіщо мені ті подробиці
Видно магнітні бурі таки впливають на людей?
Коліна круте?
Така ж фігня:smoke:
Так, чого звала? Подвисла?
Та думала я помилялась, але ні, нажаль, гарного дня

Навіщо мені ті подробиці

Коліна круте?

Та думала я помилялась, але ні, нажаль, гарного дня
Так, можеш об'єднати тезіси: - твоя мозгова активність; моя присутність; дружина; права рука?? А то моя фантазія буде не на твою користь...

Назад
Угорі