Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
Prostomariia, Окальцованна :mamba: сьогодні на роботі з грузином спілкувався. І поняв, що в нас жінки трохи більше прав мають. А в Європі рівноправ'я. Носять, тягають, замазюкані, спітніли в обірванних штанцях, працюють на рівні з чоловіками. Тому ти в Європу не хочеш. Дома :ангел:, а в Європі :mamba:. Так :rolleyes:. Всі хто вже народив в Європу :жена:, хто ще ні, краще вдома. Така моя думка
? Пока не придавило мабуть, та і їхати немає до кого, в хостелах нажилася вже.
В даний момент це дуже непросто... дуже..зараз на Польщу 6 діб їхати....в туди то я не знаю навіть...
Всіх вітаю ?
Привіт, та вже ж легко говорити коли це тебе не стосується, тримайся ?

Привіт прищ)))Хотіла написати дрищ,але твоє пузело?))
Скучив?)?
Скучив мала.... Краще не біси мене своїм статусом- вільної пташки :ангел:. А напиши що вже вся шия в засосах, попа пощіпана, груди покусані, холодильник забитий, під ліжком шкарпетки бо з'явився Храпун :bb:

Скучив мала.... Краще не біси мене своїм статусом- вільної пташки :ангел:. А напиши що вже вся шия в засосах, попа пощіпана, груди покусані, холодильник забитий, під ліжком шкарпетки бо з'явився Храпун :bb:
Спи спокійно))?

:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%83-18.jpg

:( Хто тут не спить? Мені сцукко розбудили.. тепер ніяк не вкладусь

Назад
Угорі