Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
Prostomariia, Окальцованна :mamba: подивився фільм про нове життя. Скільки різних процесів відбувається у вашему животі. Це капєц :oops:

?Шо за намьоки, вагітніти поки що не планувала
Доброго ранку ?
Не это снег выпал и Жека седня копал и руками и совком и лопатой? при чем помогал сегодня кто хоч начиная от малых и заканчивая ментами? Убирают как у нас? :sarcastic:
Покажи як хоч він виглядає?сніг маю на увазі

Останнє редагування:
Начало темы здесь: Знакомство,,forever,,

IMG_20221205_202037.jpg
Это кошки! а киски это кое что намного красивее кошек?

А що то за значок з'явився зверху, там де налаштування, як доллар..Кредити дають? :sarcastic:
Это кошки! а киски это кое что намного красивее

І вам здрасьте :грудь:

?

Шо за філософія зранку ?бабуська каву в постіль принесла?
Моя бабуська меня не видела уже хз сколько лет + она душепопечитель в кристианской церкви !) А другой у меня к сожелению нет? обычно мне мама носила кофе по утрам???
А що то за значок з'явився зверху, там де налаштування, як доллар..Кредити дають? :sarcastic:

І вам здрасьте :грудь:
Ого какие красотки? здрасьте здрасьте) мне уже нравится этот форум все больше и больше??

Останнє редагування:
images

Не довіряю їй таку сейозну справу, тож роблю все сам.
Бабуські повезло?
Все,створюйте про це тему,збирайте всіх любителів ,,кісок,,

Всім доброго дня!?
IMG_20230122_134654.webp

Nomad777, ну.. розказуйте...хто ви, як до такого життя докатились? :prankster: Якого розмірукредити:письмо:

Nomad777, ну.. розказуйте...хто ви, як до такого життя докатились? :prankster: Якого розмірукредити:письмо:
Моя говорить я самый лучший любовник который может быть в твоей жизни!) Размера тоже нормальный могу показать если меня не отправят в баню ?

Назад
Угорі