Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Значить дівок які працюють на полі інколи, чи сезонно вважаєш що вони лошадкі :rolleyes:
Сама ж любиш саме домашню клубніку і ніц для цього не робиш:mad:
На землі не тільки пашуть , але й для свого задоволення вирощують, як дітей.
Незнаю, яких серіалів передивилася, що без вміння пекти чи ліпити можно вийти заміж, от тобі по сраці:msdb:

Де його взяти?
Это их выбор, не мой Ты же мне навязываешь это. И называешь, меня лентяйкой, лишь потому что я этого не хочу. Мне не приносит удовольствие работать на земле.
Я не смотрю сериалы, а примеры беру из реальной жизни.
Вопрос: сколько мужчин верны своим женам, которая целыми днями готовит и работает до усрачки

Это их выбор, не мой Ты же мне навязываешь это. И называешь, меня лентяйкой, лишь потому что я этого не хочу. Мне не приносит удовольствие работать на земле.
Я не смотрю сериалы, а примеры беру из реальной жизни.
Вопрос: сколько мужчин верны своим женам, которая целыми днями готовит и работает до усрачки
Хочеш не хочеш , трябо:girl_devil:
З початку важко будь-яка робота, але потім завжди буває задоволення.
Якщо жінка по всім критеріям підходить чоловіку, то питання вірності по віку після 31 року, без заперечна.
Зазвичай жінці не підходить чоловік. Тому у нас 80% розводів .
Тобі Джусі:грудь: напевне 23-27 років, бо надто капризна і десь літаєш.
Тому будь чемною і набирайся досвіду :big_boss:

:acute:
завантаження.webp

Хочеш не хочеш , трябо:girl_devil:
З початку важко будь-яка робота, але потім завжди буває задоволення.
Якщо жінка по всім критеріям підходить чоловіку, то питання вірності по віку після 31 року, без заперечна.
Зазвичай жінці не підходить чоловік. Тому у нас 80% розводів .
Тобі Джусі:грудь: напевне 23-27 років, бо надто капризна і десь літаєш.
Тому будь чемною і набирайся досвіду :big_boss:
Если обычно не подходит женщине мужчина. То почему изменяют в основном мужчины. Она ему готовит, воспитывает его детей, работает. А он ей изменяет, мало того ещё и выносит ей мозг день за днём. И таких примеров вагон. Зачем жертвовать собой, своими интересами, если это никто не оценит. Может я и летаю в облаках, но такой жизни не хочу

:sarcastic: :mosking:проста інтєрєсно)
Ну да...
Я ж так і подумав...
Если обычно не подходит женщине мужчина. То почему изменяют в основном мужчины. Она ему готовит, воспитывает его детей, работает. А он ей изменяет, мало того ещё и выносит ей мозг день за днём. И таких примеров вагон. Зачем жертвовать собой, своими интересами, если это никто не оценит. Может я и летаю в облаках, но такой жизни не хочу
Побросала тебя, мать, житуха...

Назад
Угорі