Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
У меня есть хорошая работа. И мне не нужно таскать лопаты, печь торты. Я могу все это купить. И это не значит, что я ленивая, лишь потому что не хочу таскать лопаты и печь торты. Я работаю умственно, это тоже тяжёлый труд. Если я не умею лепить пельмени и печь торты, это не значит что я не умею готовить.
Невже немає бажання самій посадити квіточку чи горох :rolleyes:
Вченими доказанно, що ті хто працює розумом ,менше живуть ?
В старості , також будеш кросворди розгадувати :rolleyes:чи все-таки зо 20 сотих землі візмеш і будеш город розводити:rolleyes:

В старості , також будеш кросворди розгадувати :rolleyes:чи все-таки зо 20 сотих землі візмеш і будеш город розводити:rolleyes:
От тебе тягне до землі))?

Скажем так, цветы в вазоне у меня растут. Я живу в городе, в квартире, какой нахрен огород.
Кем доказано? Мой дед работал умственно, прожил 92 года. А что если ты стар, то обязательно должен пахать на огороде. Почему просто не наслаждаться жизнью.

Скажем так, цветы в вазоне у меня растут. Я живу в городе, в квартире, какой нахрен огород.
Кем доказано? Мой дед работал умственно, прожил 92 года. А что если ты стар, то обязательно должен пахать на огороде. Почему просто не наслаждаться жизнью.
Там бесполєзно)))?

Да я уже поняла. Сочувствую его будущей жене
Я це чую кожен місяць і в реальному житті, чого б це ? Хочу тільки пельмені, Наполеон,працьовитисть і здоров'я - більше нічого :dntknw:
То відразу не вміє готувати, хрупка, працювати не хоче:mad:
Там бесполєзно)))?
Відпочивати:жена:, завтра в 7:30 підйом :girl_devil:

Я це чую кожен місяць і в реальному житті, чого б це ? Хочу тільки пельмені, Наполеон,працьовитисть і здоров'я - більше нічого :dntknw:

Да щас)??
Свобода , чухай уже на роботу)

А где я писала что не хочу работать. Я пахать не хочу. Ты рассматриваешь женщин как рабочую лошадку. Должна то делать это, если не хочет, значит лентяйка. Интересно сколько сейчас женщин сами лепят и пекут торты, наверное единицы. При этом удачно выходят замуж

А где я писала что не хочу работать. Я пахать не хочу. Ты рассматриваешь женщин как рабочую лошадку. Должна то делать это, если не хочет, значит лентяйка. Интересно сколько сейчас женщин сами лепят и пекут торты, наверное единицы. При этом удачно выходят замуж
Значить дівок які працюють на полі інколи, чи сезонно вважаєш що вони лошадкі :rolleyes:
Сама ж любиш саме домашню клубніку і ніц для цього не робиш:mad:
На землі не тільки пашуть , але й для свого задоволення вирощують, як дітей.
Незнаю, яких серіалів передивилася, що без вміння пекти чи ліпити можно вийти заміж, от тобі по сраці:msdb:
От ледаче.
Сам арбайтен на город.?
Де його взяти?

Назад
Угорі