Зломи систему - подай в суд на мфо!

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 903
Это Вы сейчас серьезно?)
та да, цікаво просто, єдину посаду яку знаю це оператор, за інші навіть уявлення не маю. hr, оператори, а ті хто вище по ланкам то поняття не маю.
перепрошую перед людиною, якщо питання не коректне

А то. Це все, що я можу виплатити. Для мого міста моя зп дуже велика (половина населення має 2000 грн, як я вже писала раніше), але її не достатньо, щоб оплатити 2 тіла 1 платежем. От реструктуризація тіла на 6 міс мені підходить. Я і так пролонгаціями вже виплатила тіло. Все, баста.

А то. Це все, що я можу виплатити. Для мого міста моя зп дуже велика (половина населення має 2000 грн, як я вже писала раніше), але її не достатньо, щоб оплатити 2 тіла 1 платежем. От реструктуризація тіла на 6 міс мені підходить. Я і так пролонгаціями вже виплатила тіло. Все, баста.
2000? чи нуль загубили

та да, цікаво просто, єдину посаду яку знаю це оператор, за інші навіть уявлення не маю. hr, оператори, а ті хто вище по ланкам то поняття не маю.
перепрошую перед людиною, якщо питання не коректне
Жаль, что форумчане перестают юмор понимать и сарказм... Да ни в каком МФО Джунна не работает...

Жаль, что форумчане перестают юмор понимать и сарказм... Да ни в каком МФО Джунна не работает...
перепрошую, тут всяке буває, думав справді працює) гумор розумію, просто із-за того що плашка перевіреного користувача змусила зреагувати серйозно :facepalm1:

перепрошую, тут всяке буває, думав справді працює) гумор розумію, просто із-за того що плашка перевіреного користувача змусила зреагувати серйозно :facepalm1:
Тут 90% користувачів - працівники мфо

Сотрудник МФО не был бы тут на форуме, тем более в статусе "Проверенного")
буду знати на майбутнє. та якщо чесно, якби я там робив би, я б тут сидів би і розказував всякі приколюхі, чисто по приколу

Сотрудник МФО не был бы тут на форуме, тем более в статусе "Проверенного")
навіть попри договори і нда і т.д, як докажуть що я це я 🤷🏻

Тут 90% користувачів - працівники мфо
забагато взяли як на мене, звісно тут є якась частина їх працівників, але точно не 90%, ну умовно 3-5% від всіх користувачів і скоріше за все, вони лиш читають, що тут пишуть

Останнє редагування:
забагато взяли як на мене, звісно тут є якась частина їх працівників, але точно не 90%, ну умовно 3-5% від всіх користувачів і скоріше за все, вони лиш читають, що тут пишуть
Та не, как раз так и есть. Вот смотри: Админ, Джунна.. а ещё сколько?!)))
Если серьезно, не сидят они тут). Неинтересно, нерентабельно.
Из того, что я в курсе, им проще работать сейчас через юрконторы и соцсети.
Году так в 2020 было из много. Сидели, читали, пытались понять поведение "должника". Сейчас это не требуется.

Так что можно не параноить)

Невзирая на кринжовость ситуации, нравится как люди мне верят, надо идти в политику)))
захахаха, я буду перший хто проголосує, тільки Ви теж наговоріть гарно

з
Та не, как раз так и есть. Вот смотри: Админ, Джунна.. а ещё сколько?!)))
Если серьезно, не сидят они тут). Неинтересно, нерентабельно.
Из того, что я в курсе, им проще работать сейчас через юрконторы и соцсети.
Году так в 2020 было из много. Сидели, читали, пытались понять поведение "должника". Сейчас это не требуется.

Так что можно не параноить)
зрозумів, дякую за Вашу відповідь

Цікава логіка. Тобто, якщо вже по факту, гроші брали ми, і взяли зобовʼязання їх віддати, а там вже щось пішло не так. На що саме тут подавати в суд? В Америці/ Європі взагалі інші кредитні відносини, і якщо там не платити кредит не буде так як в Україні, а значно серйозніше наслідки
Там кредитний рейтинг впливає на працевлаштування, і навіть на оренду житла (бо там офіційно всі оренди, а не як у нас) - АЛЕ там НЕ МАЄ таких відсотків. Мфо і банки працюють по-іншому - не більше 3% нарахувань.
Пам'ятаю час, коли моя мама була в командировці в сша в 2007 році (займала керівну посаду і її послали разом ще з групою), то вона казала тоді ще - жоден банк не накруте більше ніж 3% - це незаконо. Але і вони часто в кредитах. А тоді на наш час пам'ятаю прямо здивування і шок тата, коли він це почув. Бо я була дитиною і спитала "а в нас як?" А він каже "33% на кредит"

Назад
Угорі