Зломи систему - подай в суд на мфо!

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 435
Это Вы сейчас серьезно?)
та да, цікаво просто, єдину посаду яку знаю це оператор, за інші навіть уявлення не маю. hr, оператори, а ті хто вище по ланкам то поняття не маю.
перепрошую перед людиною, якщо питання не коректне

А то. Це все, що я можу виплатити. Для мого міста моя зп дуже велика (половина населення має 2000 грн, як я вже писала раніше), але її не достатньо, щоб оплатити 2 тіла 1 платежем. От реструктуризація тіла на 6 міс мені підходить. Я і так пролонгаціями вже виплатила тіло. Все, баста.

А то. Це все, що я можу виплатити. Для мого міста моя зп дуже велика (половина населення має 2000 грн, як я вже писала раніше), але її не достатньо, щоб оплатити 2 тіла 1 платежем. От реструктуризація тіла на 6 міс мені підходить. Я і так пролонгаціями вже виплатила тіло. Все, баста.
2000? чи нуль загубили

та да, цікаво просто, єдину посаду яку знаю це оператор, за інші навіть уявлення не маю. hr, оператори, а ті хто вище по ланкам то поняття не маю.
перепрошую перед людиною, якщо питання не коректне
Жаль, что форумчане перестают юмор понимать и сарказм... Да ни в каком МФО Джунна не работает...

Жаль, что форумчане перестают юмор понимать и сарказм... Да ни в каком МФО Джунна не работает...
перепрошую, тут всяке буває, думав справді працює) гумор розумію, просто із-за того що плашка перевіреного користувача змусила зреагувати серйозно :facepalm1:

перепрошую, тут всяке буває, думав справді працює) гумор розумію, просто із-за того що плашка перевіреного користувача змусила зреагувати серйозно :facepalm1:
Тут 90% користувачів - працівники мфо

Сотрудник МФО не был бы тут на форуме, тем более в статусе "Проверенного")
буду знати на майбутнє. та якщо чесно, якби я там робив би, я б тут сидів би і розказував всякі приколюхі, чисто по приколу

Сотрудник МФО не был бы тут на форуме, тем более в статусе "Проверенного")
навіть попри договори і нда і т.д, як докажуть що я це я 🤷🏻

Тут 90% користувачів - працівники мфо
забагато взяли як на мене, звісно тут є якась частина їх працівників, але точно не 90%, ну умовно 3-5% від всіх користувачів і скоріше за все, вони лиш читають, що тут пишуть

Останнє редагування:
Назад
Угорі