anapol
Форумчанин
- Дописи
- 170
- Реакції
- 250
- Бали
- 6225
anapol не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Любі форумчани Дякую ВАМ! Дякую автору форуму! Ви неймовірні! Як я раніше без ВАС жила! Нас об'єднала одна біда і завдяки ВАМ І ФОРУМУ Я ЩАСЛИВА! Життя обрело нових кольрів, я дякую долі що випадково приєдналась до ВАС! Живу новим життям з новою сімкою без соцмереж і все чудово! Новий номер знають лише самі рідні які підтримали у важку хвилину а на остальних по...... Х..... Раніше в соц мережі висталяла фотки свого життя всі лайкали і заздрили адже маю найкращу родину, найкращого чоловіка, найкрасивіших і найрозумніших діток, найрідніших друзів і улюблену справу. Одного разу років три назад зустріла циганку яка просто сказала "запомни щастя любить тишу, меньше люди бачать крпще ти живеш" і лише зараз зрозуміла ці слова. Коли я удалила всі соц мережі, перестала виставлять фотки (благодаря мфошкам за фотоколожі) життя дійсно кардинально змінилось. У мене появилось більше часу, почала власну справу від якої я кайфую, меньше читаю новин, і всякої срані і ви знаєте жить как говорится хорошо! Віддаюсь по повній родині і нарешті зробили всім загранпаспорти плануємо відпустку. З кредитами вирішила так з банками про все домовимось реструктуризацію зробила і оплачую а на ******* забила! Періодично включаю стару сімку і ржу. Ось із останнього
Кредит ап 23.10 вимагає до х.... Я іначе мені пі..... Ц, вже 24.10 пишуть поиїдемо описувати майно, а сьогодні суперакція повне списання оплатіть лише тіло!
І це лише одне мфо а таких смс куча!
Любі мої ми всі неймовірні! Позитивні і сильні! Я Дякую ВАМ ЩО ВИ В МЕНЕ Є!
І знайте що нема безвихідних ситуацій і навіть якщо вас зїли у вас є два виходи ?
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
Кредит ап 23.10 вимагає до х.... Я іначе мені пі..... Ц, вже 24.10 пишуть поиїдемо описувати майно, а сьогодні суперакція повне списання оплатіть лише тіло!
І це лише одне мфо а таких смс куча!
Любі мої ми всі неймовірні! Позитивні і сильні! Я Дякую ВАМ ЩО ВИ В МЕНЕ Є!
І знайте що нема безвихідних ситуацій і навіть якщо вас зїли у вас є два виходи ?
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!