Жизнь прекрасна!

• Автор теми Автор теми anapol
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 684

anapol

Форумчанин
Дописи
170
Реакції
250
Бали
6225
anapol не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Любі форумчани Дякую ВАМ! Дякую автору форуму! Ви неймовірні! Як я раніше без ВАС жила! Нас об'єднала одна біда і завдяки ВАМ І ФОРУМУ Я ЩАСЛИВА! Життя обрело нових кольрів, я дякую долі що випадково приєдналась до ВАС! Живу новим життям з новою сімкою без соцмереж і все чудово! Новий номер знають лише самі рідні які підтримали у важку хвилину а на остальних по...... Х..... Раніше в соц мережі висталяла фотки свого життя всі лайкали і заздрили адже маю найкращу родину, найкращого чоловіка, найкрасивіших і найрозумніших діток, найрідніших друзів і улюблену справу. Одного разу років три назад зустріла циганку яка просто сказала "запомни щастя любить тишу, меньше люди бачать крпще ти живеш" і лише зараз зрозуміла ці слова. Коли я удалила всі соц мережі, перестала виставлять фотки (благодаря мфошкам за фотоколожі) життя дійсно кардинально змінилось. У мене появилось більше часу, почала власну справу від якої я кайфую, меньше читаю новин, і всякої срані і ви знаєте жить как говорится хорошо! Віддаюсь по повній родині і нарешті зробили всім загранпаспорти плануємо відпустку. З кредитами вирішила так з банками про все домовимось реструктуризацію зробила і оплачую а на ******* забила! Періодично включаю стару сімку і ржу. Ось із останнього
Кредит ап 23.10 вимагає до х.... Я іначе мені пі..... Ц, вже 24.10 пишуть поиїдемо описувати майно, а сьогодні суперакція повне списання оплатіть лише тіло!
І це лише одне мфо а таких смс куча!
Любі мої ми всі неймовірні! Позитивні і сильні! Я Дякую ВАМ ЩО ВИ В МЕНЕ Є!
І знайте що нема безвихідних ситуацій і навіть якщо вас зїли у вас є два виходи ?
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!

anapol, Вот это я понимаю настрой! От души рад за Вас!
А цыганка правду сказала. Это старая истина!

Присоединяюсь) уже в который раз напишу, я безгранично благодарна Форуму) не знаю, чтоб было со мной, не найди я его. Теперь я готова ко всему что происходит. Это такая мощная сила и поддержка, это лучше всяких успокоительных. Эх, жаль, что не нашла вас раньше, успела понабраться МФО шо собака блох( видимо, я слишком скучно жила и Вселенная дала мне пендель? теперь мне не скучно.

Кстати, благодаря этой всей ситуации, мои близкие тоже начали от греха подальше закрывать соцсети, удалять разрешения для всяких приложений на телефонах и прочее)))

Ну наконец-то нормальная тема, а то все ноют и ноют... Жизнь беда, печаль и снизу гробик.

Вы молодец! Так держать.
giphy-13.gif

Эхх... А ведб та же история и у меня))
Боится тот - кто не знает правды.
Огромное спасибо создателю форума))

Життя одне і ми самі його влаштовуємо! Перестаньте боятись! Адже всі ми в дитинсті боялись бабайки а підросли і вже не страшно, ось і з мфо і калами так же спочатку страшно а завдяки такій підтримці форумчан не так страшен сірий вовк як його малюють. Люблю Вас! Ми найкращі! Не падайте духом, режим сніжинка і все буде вері вері гуд!
Post automatically merged:

Не повірите! Фото в тему

Життя одне і ми самі його влаштовуємо! Перестаньте боятись! Адже всі ми в дитинсті боялись бабайки а підросли і вже не страшно, ось і з мфо і калами так же спочатку страшно а завдяки такій підтримці форумчан не так страшен сірий вовк як його малюють. Люблю Вас! Ми найкращі! Не падайте духом, режим сніжинка і все буде вері вері гуд!

Не повірите! Фото в тему

Вкладення

• IMG_20191026_005528.webp
    IMG_20191026_005528.webp
    434.2 Кб · Перегляди: 21
Як відчувала...!!!)))
Прям в точку! Я нарешті смакую улюблений напій в такому натрої! А були часи як не на антідепрісантах то на снотвоних бо ні сна ні нервів не було, а зараз просто ВАУ! ЖИВУ, ДИШУ І РАДІЮ! Приєднуйтесь ?????

Присоединяюсь) уже в который раз напишу, я безгранично благодарна Форуму) не знаю, чтоб было со мной, не найди я его. Теперь я готова ко всему что происходит. Это такая мощная сила и поддержка, это лучше всяких успокоительных. Эх, жаль, что не нашла вас раньше, успела понабраться МФО шо собака блох( видимо, я слишком скучно жила и Вселенная дала мне пендель? теперь мне не скучно.
Всецело поддерживаю! Форум помогает нам справиться с нашими страхами, много полезной информации! Поэтому тоже благодарю Всех, кто создал форум, всем форумчанам огромное спасибо, что мы обьединились в нашей общей беде. Здоровья и процветания, веры в завтрашний день, без МФО??????

Эхх... А ведб та же история и у меня))
Боится тот - кто не знает правды.
Огромное спасибо создателю форума))
Согласен по поводу создателя форума.Я таких достойных людей уже давно не встречал на этом свете

Поддержка действительно мощная.Превеликое спасибо создателям Форума,форумчанам за всю информацию здесь предоставленную,за их позитив.Всем добра,у нас у всех действительно все будет хорошо

Назад
Угорі