Живем один раз!!!!

• Автор теми Автор теми Sacha85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 883
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sacha85

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
20
Бали
283
Sacha85 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю близько 20-ти МФО, спочатку місяця в деяких пішли просрочки (монивео,твої-гроші, бистрозайм,топ,CLY,)2-кредитки Альфа 36і30тис.2-ідея 10і8тис, Пумб 10тис.ідея готівковий тіло 85тис.по банках поки проблем нема.що можете порадити?

Маю близько 20-ти МФО, спочатку місяця в деяких пішли просрочки (монивео,твої-гроші, бистрозайм,топ,CLY,)2-кредитки Альфа 36і30тис.2-ідея 10і8тис, Пумб 10тис.ідея готівковий тіло 85тис.по банках поки проблем нема.що можете порадити?
запасайтесь успокоительным.....

забивайте на все хрен !все равно не потяните !у меня немного меньше чем у вас я полтора года никуда не плачу!

удаляйте соцсети,меняйте номер,предупредите контактных лиц. Надеюсь под залог ничего нет? Платить как писал Fargo смысла нет.

Форум антиколектор тебе в помощ

Я і без заспокійливого,спокійний як удав
я тоже так думал..... Но симку пришлось поменять. Зай.....ли страшно. Начнут после месяца. Не плачу полгода. Некоторые продали колекторам,а им я уж точно ничего не должен)))))

я тоже так думал..... Но симку пришлось поменять. Зай.....ли страшно. Начнут после месяца. Не плачу полгода. Некоторые продали колекторам,а им я уж точно ничего не должен)))))
да,вовремя нашли форум.... Я еще до просрочек тут читал все подряд,вооружался инфой. И не зря)))

Мені бистрозайм, монивео,твої гроші вже дзвонять, пишуть,кажу грошей не а і не буде

Жалію що не знайшов цей форум раніше,в прошлом місяці 20 пішла на пролангації
лучше позже чем не когда...
Мені бистрозайм, монивео,твої гроші вже дзвонять, пишуть,кажу грошей не а і не буде
сли не собираетесь платить то включайте полный мороз. Я так делал с первой просрочки. Безсмыслинные розговоры....

удаляйте соцсети,меняйте номер,предупредите контактных лиц. Надеюсь под залог ничего нет? Платить как писал Fargo смысла нет.
Фейсбук уже удалив,під залог нічого не було
лучше позже чем не когда...

сли не собираетесь платить то включайте полный мороз. Я так делал с первой просрочки. Безсмыслинные розговоры....
МФОшкі хай шагають лісом,з банками ще поки думаю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі