Щоденник Життя одне!!!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 2K

Маri

V I P
Дописи
11921
Реакції
18477
Бали
2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коли,я пішла в кредити,я навіть не думала,що так вийде.З початку були:Приват,Ідея і Пумб,потім підтягнулася Альфа.Це,вже був гарний міс.мін.платіж(близько 10тис.),зараз я розумію,що тоді можна було знайти інші шляхи,але не жалію,так,як намагалася бізнес підняти і дитину на навчання закордон відправити.Коли прийшов мій ,,не сезон,,пішла в мфо під 0%.Потім пішло і поїхало .Те,що я вклала в свою справу,витягувалося на пролонгації і мін.платежі.З трьох моїх точок робочих,стала одна.І,якби,я хоч на міс.раніше знайшла форум,в мене б не було боргу 3000євро+майже 1000 $.А на прологаціях,я справді не тільки роботу ,,укокошила,,,але й квартирку,мабуть подарувала.Але,я жива!!!Дітки розумашки!!!Як би,ще не карантин,то я б вирулила.

Коли,я пішла в кредити,я навіть не думала,що так вийде.З початку були:Приват,Ідея і Пумб,потім підтягнулася Альфа.Це,вже був гарний міс.мін.платіж(близько 10тис.),зараз я розумію,що тоді можна було знайти інші шляхи,але не жалію,так,як намагалася бізнес підняти і дитину на навчання закордон відправити.Коли прийшов мій ,,не сезон,,пішла в мфо під 0%.Потім пішло і поїхало .Те,що я вклала в свою справу,витягувалося на пролонгації і мін.платежі.З трьох моїх точок робочих,стала одна.І,якби,я хоч на міс.раніше знайшла форум,в мене б не було боргу 3000євро+майже 1000 $.А на прологаціях,я справді не тільки роботу ,,укокошила,,,але й квартирку,мабуть подарувала.Але,я жива!!!Дітки розумашки!!!Як би,ще не карантин,то я б вирулила.
Аналогично...
Ну что сделано, то сделано...
Тоже много о чём жалею..
Главное , что мы живы и здоровы.

Аналогично...
Ну что сделано, то сделано...
Тоже много о чём жалею..
Главное , что мы живы и здоровы.
Я,переоцінила сенс життя давно,при втратті рідних.А,цієї осенні,переоцінка була фатальна.Мфо не коштують цього всього

Вот что значит, мужа нет дома))) Каждый день - новая тема))) ;)

Як би,ще не карантин,то я б вирулила.
Ну бл!!! Все б підтримав ... проте не потрібно звинувачувати локдаун і ЗЄлю ... давайте залишатись чесними ... при наймі перед самими собою

Либерталия, вот видишь, не одна я душевным стриптизом страдаю.
Marinhik, все мы свои приоритеты переоценили и расставили их на другие вещи, хорошая такая *сеялка* получилась)) Остались только истинно и искренне любящие рядом с нами.

Либерталия, вот видишь, не одна я душевным стриптизом страдаю.
Marinhik, все мы свои приоритеты переоценили и расставили их на другие вещи, хорошая такая *сеялка* получилась)) Остались только истинно и искренне любящие рядом с нами.
Ото то ж
Там, вроде, у человека бизнес?
Ага

Життя прожить – не поле перейти, Ніщо не можем вдруге відтворити,
І неможливо, що згубили відновити,
Та всупереч снігам розквітнуть квіти! Тож, як не ми, нехай хоч наші діти Зуміють шлях до радості знайти..

А я ручками шариковими на базаре торговал.
Ты же вроде внимательная... тоже ФОПа па пи3де ушла... ну я не кричу шо меня податки знЫщИлЫ.
Я внимательна только к тем людям, которым симпатизирую. Извините, не знала.

Ну бл*!!! Все б підтримав ... проте не потрібно звинувачувати локдаун і ЗЄлю ... давайте залишатись чесними ... при наймі перед самими собою
Не, локдаун не причем, все по пиз...е начало чуть-чуть раньше идти...

Ну бл*!!! Все б підтримав ... проте не потрібно звинувачувати локдаун і ЗЄлю ... давайте залишатись чесними ... при наймі перед самими собою
Я наблюдаю за тобой и вижу, что ты в последнее время без настроения.
У тебя что-то случилось?

Назад
Угорі