Strilets
Форумчанин
- Дописи
- 127
- Реакції
- 120
- Бали
- 913
Strilets не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Теж є,що розказати про себе,невдаху,але мабудь треба окрему історію створювати?Розкажу усім про своє життя. Можливо хтось посміхнеться, можливо махне рукою, можливо ....а просто багато можливо.
Тільки правда і коментуйте, кому цікаво, лише правда!!!
Я ніколи не була бажаною в сім'ї. Так. Це я взнала вже будучи у такому віці типу доросла, а типу ще ні, але уже працювала. В мене мої братики були в пріоритеті. Ніколи заздрість в мене не була, бо ж хлопці гордість. Все їм. А я так, тінь. І зараз лишилася нею. Завжди сама собі заробляла. Хоча коли вчилася в коледжі мені заборонили працювати ( типу напрацюєшся). А після....Мої брати мною гордилися адже я сама заробляла, жила як хотіла і першого сина( від чоловіка я втекла, сильніший виявився фізично) я забезпечувала, все було у синульки. Далі моя помилка як мами...я в гонитвою за грошима, за його безбідним життям, забезпеченням я кинулася за грошима, не кредити, ні. Я пахала як віл. Переклади, курсові, начальник маслоцеха....часу на сина не було. Я не спала практично. З сином не спілкувалася фактично. Зате був як ця. Далі звільнилася, пішла продавцем, думала більше часу буде. Еге. .. Ще більше витрат на ?. Бо ж треба жити?. Судом познайомилася з колишнім. Поїхала в Київ, бо не сила була мені тут . Приїхала, поїхала. Хех. Кіндер. І далі на трьох . Все сама. Любила, страдала. Влазила в кредити, вилазила. Грош ціна 500 грн і пляшка пива його любов. Розвелася. Двоє дітей. Вліпалася в кредити, бо треба годувать, одягати, платить за все. Ось так я влізла в кредити і тепер по трохи витягуюся. З успішної молодої жінки я стала тупо тупою куркою в кредитах, бо повірила, що хтось мене любить. А насправді було зі мною зручно, то пиво, то титанові диски куплю, і холодильник забитий. І дітки ситі і доглянуті.
Вибачте. А у вас які історії? Не думайте, що я така ідеальна. Я вже в 0
Додам іще. Це ж життя. Всі ми помиляємося. От радує що мої рідні, які от стали рідними не так давно, з кредитами одностайні. Шахраї ))).Мого молодшого сина мама 3 роки не приймала. Так. Та й досі вона до нього як не як але ставиться не так. Прийняла сина після мого розлучення.
А і я живу з мамою, яка мене не любить. І прямо це заявила. Вона не хотіла, щоб я з'явилася. Але з кредитами підтримала. Сказала так їм і треба
Це коротко про себе, невдаху,?. Розкажіть щось про себе, якщо є що)))
Але,як сильно на наше життя впливає підтримка рідних!
В мене теж ніколи її не було,хоч я була бажаною дитиною,але потім щось пішло не так і за дитину вже забули і пустили її на "самотік".
І коли немає в кого спитати поради, робиш багато дурниць,а потім робиш висновок і йдеш далі...