Житомиряне!!! Давайте бороться вместе.

• Автор теми Автор теми Volvo_2
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 218
  • Перегляди Перегляди 13K
Я тоже с Ж.обл., будем бороться
Может поделимся своими историями, как у кого обстоят дела?
Я с Житомирской области, готова обьединяться в борьбе с упырями. Кормила их два года, прекратила, жду последствий, мозг уже вынесли всем моим знакомым, позор на работе, придеться уходить. Остаюсь без средств к существованию. Один из уп*рей сказал, что такие как я не имеют права на существование.

Кто страдает от чмошников? Давайте объединяться и бороться вместе в нашем регионе.
У меня есть кислота и большая бочка. У тебя есть гараж, чтобы туда начать свозить и растворять?

Я с Житомирской области, готова обьединяться в борьбе с упырями. Кормила их два года, прекратила, жду последствий, мозг уже вынесли всем моим знакомым, позор на работе, придеться уходить. Остаюсь без средств к существованию. Один из уп*рей сказал, что такие как я не имеют права на существование.
Ето они не имеют право на существование, после их слов люди жизни лишаються, y6людku

Останнє редагування:
Живу в Житомирі! Почалися дві прострочки думав як вилізти нічого не знайшов, але знайшов цей форум. На підході ще три прострочки але ігнорю іх. Кредит плюс уже три статті повісив. Я підозрюють в шахрайстві!
Мені всі мфо кажуть що шахрайка,але до суду не подають і не будуть.Погрожують продати калам.
Post automatically merged:

Уже вроде все в прострочке
Пропоную зустрітися на вихідних та обговорити що да як
Де?Я за!

Рикардина, нового поки нічого, як завжди дзвінки, але не спілкуюсь. Трохи стрьомно по Е грошах, вони до суду подають, начиталась на форумі, але десь через півроку, мабуть треба буде якось домовлятись....
Через скільки подають до суду ці є..і Є гроші?

Всем привет.
Я с Житомира, у меня около 30 МФО.
Все в просрочке с января. Сначала разговаривал, а теперь шлю всех на...й.
А що зараз?

Останнє редагування:
А що, вже почалися проблеми?
Хочеться розібратися з цим гі..ом і забути як страшний сон

У мене просрочки 3-4 місяці, як уже дістали, сил терпіти не має

Назад
Угорі