Житомиряне!!! Давайте бороться вместе.

• Автор теми Автор теми Volvo_2
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 218
  • Перегляди Перегляди 13K
Доброго вечора. Я з Житомирської області. Двома руками ЗА!!!!!!!! Маю 10 мфо з просрочками місяць. Дзвінки дістали. По 20 шт на день. З мого боку ігор. Дзвонять до батьків, кажу що шахраї. Кашинській Вже продав колекторам.
Кому кашинський продав?

У мене теж вони, але я не беру трубку з незнайомих номерів, тому не знаю чи вони звонили, з Вами вони звязувались чи мовчать ще?
Продали ЕАПБ
[/QUO
У мене теж вони, але я не беру трубку з незнайомих номерів, тому не знаю чи вони звонили, з Вами вони звязувались чи мовчать ще?

Аналогічно з незнайомих номерів не відповідаю.
У мене режим сніжинки, тому з незнайомих номерів не відповідаю

Останнє редагування:
я смс не удаляю,готивочка моим знакомым присылает инфу обо мне и что к чему,это обозляет меня,так дела не делаются,я ничего не брала и не должна
Всем привет!Пишите новости,что у кого!

Останнє редагування:
Рикардина, нового поки нічого, як завжди дзвінки, але не спілкуюсь. Трохи стрьомно по Е грошах, вони до суду подають, начиталась на форумі, але десь через півроку, мабуть треба буде якось домовлятись....

Всем привет.
Я с Житомира, у меня около 30 МФО.
Все в просрочке с января. Сначала разговаривал, а теперь шлю всех на...й.
Здравствуйте,кого они нашли с друзей или родственников и как вообще у вас дела?

Здравствуйте,кого они нашли с друзей или родственников и как вообще у вас дела?
Манивео нашли номер мами! слив привата 100%.
а так только по контактних звонять!
Житомиряне давайте сделаем общий сбор в городе для совместного решения проблемы!! кто за пишите Т[email protected]

Останнє редагування:
Манивео нашли номер мами! слив привата 100%.
а так только по контактних звонять!
Житомиряне давайте сделаем общий сбор в городе для совместного решения проблемы!! кто за пишите Т[email protected]
Идея хорошая можно вместе в нацкомфин послуг написать

Житомир привет, полку прибыло
На данный момент 14 займов и 2 кредитки кредитки проплачиваю хотя иногда с опозданием по МФО пока ничего не плачу, ранее в половину вносил проплаты.

Останнє редагування:
Живу в Житомирі! Почалися дві прострочки думав як вилізти нічого не знайшов, але знайшов цей форум. На підході ще три прострочки але ігнорю іх. Кредит плюс уже три статті повісив. Я підозрюють в шахрайстві!

А через сколько продали,у меня полтора месяца просрочка кроме двух смс ничего больше,даже не звонили
Рикардина, нового поки нічого, як завжди дзвінки, але не спілкуюсь. Трохи стрьомно по Е грошах, вони до суду подають, начиталась на форумі, але десь через півроку, мабуть треба буде якось домовлятись....
Не стоит боятся суда,если повезёт то договор посчитают никчёмным,а в худшем случае только тело скажут выплатить и будете выплачивать по 100грн в месяц.

Назад
Угорі