жулики представились службой безопасности банка и украли деньги с карты

• Автор теми Автор теми Sofi1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
та не дуже досвідчені, якби були то не попадали б в такі ситуації, а звання пенсіонерка це ,ще не приговор, це не значить,що вже кінець життя )) А в інтернеті можна знайти різні форуми. А я думала ,що на форумі про такі випадки знають, от і надіялась на пораду, тай взагалі,що далі чекатиме на мене, бо повернути кошти, це мабудь повертати роками , а там штрафні санкції та проценти...
Так яке повернення, коли ви ходили в поліцію?
Все зафіксовано і куди далі гроші пішли.
Це справа поліції і банку.
В знайомої кошти особисті з рахунку шахраї вкрали, банк повернув.

А чому ви взагалі про таке думаєте?
Що значить повертати якщо ви не бр
а мені не відповіли офіційно на запит і все одно відправляють повідомлення,що я маю повертати і в поліцію не надіслали роздруковку хто та з якого телефону входив в додаток . А вашій знайомій мабуть пощастило,зазвичай вони не повертають
Так яке повернення, коли ви ходили в поліцію?
Все зафіксовано і куди далі гроші пішли.
Це справа поліції і банку.
В знайомої кошти особисті з рахунку шахраї вкрали, банк повернув.
це сталося місяць тому я зразу ж в той день ходила в поліцію та написала заяву
А чому ви взагалі про таке думаєте?
Що значить повертати якщо ви не брали їх?
вони рахують мабуть , якщо моя картка то і мій борг, навіть , якщо я їх не брала і шлють повідомлення

Останнє редагування:
вони рахують мабуть , якщо моя картка то і мій борг, навіть , якщо я їх не брала і шлють повідомлення
Вони можуть рахувати що їм завгодно, проте платити за шахраїв я вважаю зашкварним.

якщо моя картка то і мій борг, навіть , якщо я їх не брала і шлють повідомлення
Гарне відношення до клієнтів.
Так ви їм можете аналогічно заявити : картка у вашому банку, то може це ви зняли кошти а на мене вішаєте.

Вони можуть рахувати що їм завгодно, проте платити за шахраїв я вважаю зашкварним.

Гарне відношення до клієнтів.
Так ви їм можете аналогічно заявити : картка у вашому банку, то може це ви зняли кошти а на мене вішаєте.
величезне дякую, я теж так рахую і не сплачую, кажу собі хай мені теж доведуть,що це зробили не працівники Банку, та й адвокат каже ні в якому разі не реагувати і не сплачувати.за крадіжку шахраїв, а я все одно трясусь та переживаю, а то раптом продадуть коллекторам,хоча ще мало часу пройшло тільки місяць, а вони тягнуть час і не відповідають
ну не знаю,люди кажуть,що їх можна так ще прищемити, що будуть ще мені винні и сплачувати моральну компенсацію

величезне дякую, я теж так рахую і не сплачую, кажу собі хай мені теж доведуть,що це зробили не працівники Банку, та й адвокат каже ні в якому разі не реагувати і не сплачувати.за крадіжку шахраїв, а я все одно трясусь та переживаю, а то раптом продадуть коллекторам,хоча ще мало часу пройшло тільки місяць, а вони тягнуть час і не відповідають
Вам вище правильно DIVULYA написала, це справа поліції.
На банк не реагувати. У вас є відкрите провадження і витяг з ЄРДР.
Якщо їх щось не влаштовує - прошу дуже в суд.
ну не знаю,люди кажуть,що їх можна так ще прищемити, що будуть ще мені винні и сплачувати моральну компенсацію
Ну це навряд)

Вам вище правильно DIVULYA написала, це справа поліції.
На банк не реагувати. У вас є відкрите провадження і витяг з ЄРДР.
Якщо їх щось не влаштовує - прошу дуже в суд.

Ну це навряд)
дякую за підтримку!

Sofi1, на вас кредитов набрали или просто свои деньги с кредитной карты? Вы можете нормально объяснить? Уже две страницы пытаемся понять.
Банк какой?
Скоріше за все, подали запит на підняття кред. ліміту, банк підняв, ну і вони все познімали.

Назад
Угорі