Щоденник Жалоба в НБУ и через 2 месяца списание долга + выплата моральной компенсации

• Автор теми Автор теми yuliia_1370
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 267
  • Перегляди Перегляди 11K
Ні. На сайті НБУ є шаблон. По ньому робила звернення. Скріни моїх листів (сама писала) я додала у темі цього щоденнику - подивіться, як приклад. Важливо максимально точно вказати данні (юр.назви, час, посилання на закони).
НБУ ничего не нашел, а они извинились и выплатили)))!
Можна детальніше,бо юриспруденція підхрамує.
Поздравляю!

Можна детальніше,бо юриспруденція підхрамує.

Вас ніхто не тримає.
Дивіться, мені відкрито погрожували! Вимагали кошти, без посилання на будь який договір.
Звернення я писала по факту порушення статті 189 Кримінального кодексу України, а саме (витяжка з Google):

Кримінальний кодекс України​

Стаття 189. Вимагання​

1. Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в їхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання), -

караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

2. Вимагання, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням свого службового становища, або з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або з пошкодженням чи знищенням майна, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -
карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
3. Вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, або таке, що завдало майнової шкоди у великих розмірах, -
карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років із конфіскацією майна.
4. Вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, або вчинене організованою групою, або поєднане із заподіянням тяжкого тілесного ушкодження, -
карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна

сідай та пиши скарги)
А шо, норм тема... Вот попробуй большинство заставить массово писать жалобы... А как узнают шо е воши гроши просто дают... жалоб будет побольше...) Может это тонкий ход ТС... благое дело делает?))))
Дивіться, мені відкрито погрожували! Вимагали кошти, без посилання на будь який договір.
Звернення я писала по факту порушення статті 189 Кримінального кодексу України, а саме (витяжка з Google):

Кримінальний кодекс України​

Стаття 189. Вимагання​

1. Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в їхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання), -

караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

2. Вимагання, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням свого службового становища, або з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або з пошкодженням чи знищенням майна, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому, -

\\

redot.gif

\\

"}" height="300" width="360" title="3rd party ad content" role="region" aria-label="Advertisement" tabindex="0" data-amp-3p-sentinel="1-8108667983455131820" allow="sync-xhr 'none';" frameborder="0" allowfullscreen="" allowtransparency="" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" sandbox="allow-top-navigation-by-user-activation allow-popups-to-escape-sandbox allow-forms allow-modals allow-pointer-lock allow-popups allow-same-origin allow-scripts" class="i-amphtml-fill-content" id="google_ads_iframe_4" style="position: absolute; border: 0px !important; margin: auto; padding: 0px !important; display: block; height: 300px; max-height: 100%; max-width: 100%; min-height: 0px; min-width: 0px; width: 360px; inset: 0px;">
карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
3. Вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, або таке, що завдало майнової шкоди у великих розмірах, -
карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років із конфіскацією майна.
4. Вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, або вчинене організованою групою, або поєднане із заподіянням тяжкого тілесного ушкодження, -
карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна
А каким боком статья ККУ к НБУ?)

А шо, норм тема... Вот попробуй большинство заставить массово писать жалобы... А как узнать шо е воши гроши просто дают... жалоб будет побольше...) Может это тонкий ход ТС... благое дело делает?))))
Якби не скарги ВСІХ на ці контори, то не мала б я такого досвіду зараз. Я чітко розумію, що закрили мене лише тому, що "прикрили коллекторів". І, до речі, мені лише цього їхнього закриття буде замало. Спробую - якщо вийде, напишу знову!

yuliia_1370, давайте я буду малювати вам колажі, висилати, представлятися МФО, далі по накатаній, гроші 50/50 ?

А шо, норм тема... Вот попробуй большинство заставить массово писать жалобы... А как узнают шо е воши гроши просто дают... жалоб будет побольше...) Может это тонкий ход ТС... благое дело делает?))))
НБУ поможет 1 заемщику из 100! а вот факт что договор явно был не на руку остальным 99.....

Якби не скарги ВСІХ на ці контори, то не мала б я такого досвіду зараз. Я чітко розумію, що закрили мене лише тому, що "прикрили коллекторів". І, до речі, мені лише цього їхнього закриття буде замало. Спробую - якщо вийде, напишу знову!
Короче, сча пойду у их попрошу на пиво...)

1. Кто угрожал?
2. Кто вымогал?
3. НБУ не занимается уголовкой. Нужно в полицию.
1. Скрины во вложении. Как вы назовёте данное общение? В моем мире это вымогательство, шантаж и угроза жизни в чистом виде!
2. Представитель МФО, фото которого я узнала с личного кабинета.
3. В полицию не обращалась. Припугнула прокуратурой. Но, это ещё не конец.

Вкладення

• Screenshot_20211013-180941_Viber.webp
    Screenshot_20211013-180941_Viber.webp
    49 Кб · Перегляди: 149
  • Screenshot_20211013-181942_Viber.webp
    Screenshot_20211013-181942_Viber.webp
    44 Кб · Перегляди: 156
Назад
Угорі