Земля Обетованная

• Автор теми Автор теми Annette
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 85K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Відчуваю себе як йожик у вирії останніх подій, але менше з тим)))

Вкладення

• 20191116_213611.webp
    20191116_213611.webp
    13.8 Кб · Перегляди: 23
Shanti, уже даже не на вы. Задолбала, я тебе звоню уже пять раз, может из черного списка меня вымешь, а то дозвониться не могу.

Краще ми оберемо інший час.))
Ситуація не та, щоб радістю ділитись, погодься!!!))
Тодi заллишим iнтригу.
цьомаю.А там будем бачити.)
[/QUOTE]
Та заколебали уже ваша ингрига!
Будьте счастливы молча или предъявляйте все как есть! Ну шо детский сад? Это ни кому не надо кроме вас... Сжальтесь над простыми смертными!

Тодi заллишим iнтригу.
Та ну на вас. Это что ещё за старые приемы из дешёвых сериалов? Сказали А, говорите и Б.)))) Но можно отдельной темой интригу тянуть? Я серьезно подпишусь и буду ждать обновлений!)

Карапуз, а ты плохой котик. Никаких подсказок.(((

2 Ваших слова і я в темі..,
Жду

Shanti, уже даже не на вы. Задолбала, я тебе звоню уже пять раз, может из черного списка меня вымешь, а то дозвониться не могу.
Это как мфо, звонишь им звонишь, звонишь им звонишь, а они такие Статья такая то??? Ща хенерал с конфискатом, а потом та я ж вам скидку предлагаю. А мы все такие.вау??? Може и нам се интересно. А то как бы и все здесь присутствуют и них...на не понимают. Но интересно же?

Приватна
порадувала))
Цiкава комбiнацiя))

Кстати, да, где fargo пропал?
Доречі, не знаю...
Аня розповідає, що в запої, через те що ми з ним не знайшли спільної мови... З чим я не можу не погодитись, позаяк я просила його, не створювати проблем Ані своїми дзвінками і не провокувати конфлікти на форумі.
Даний прецендент можу підтвердити скрінами з ЛС.
Оффтоп
Annette зверніть уввгу, що моя моральність набагато вище вашої!

Neo , якщо будете мати можливість, передайте, будь ласка, це fargo . Мені б дуже не хотілось втрачати його довіру і позитивне сприйняття!

Giallorossi, не могу сказать, что отпустило, но третью сигарету уже со смаком куру))))))) спасибо, что переживаешь деда))))

Shanti, ты меня походу заблокировала специально. Набери меня сама, чтобы закочить это недоразумение.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі