Zecredit. нет нигде информации,как они себя ведут??

• Автор теми Автор теми Мирко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 178
  • Перегляди Перегляди 15K
На законы, сегодня мне и ШГ сказали что,,, ложат,,, тк они не банк
це їх теж стосуеться ,просто вони думають .що люди необізнані,в нацкомфінпослуг,що вони недодримуються цбого закону ,що вимагають і так далі

Удаление карты не поможет всеравно снимут у меня так было
нужно перевипустить,гроші два раза хотіли стирити сьогодні,якщо чесно щось вони сильно розходилися,мабуть ім п....скоро

була складна ситуація ,я мав з ними розрахуватися повністю тіло було невелике тому я зробив пролангацію ,а через пару годин подзвонили на роботу і таке розказали,сказочніки,і це я після того як я зробив пролангацію,після того я сказав собі більше ні копійки і так далі....

Сm, може підскажете,писали ви їм на обробку персональних данних є в цему смисл бо не дуже хочу що б фото з паспортом кидали всім

Сегодня зделали рассылку в вайбер с паспортом в руках и с вымогательством,и еще пару человек обзвонили тоже требовали денег,скажите пожалуйста,кто знает,где они берут номера и делают ли рассылку в вотсапп?

Сегодня зделали рассылку в вайбер с паспортом в руках и с вымогательством,и еще пару человек обзвонили тоже требовали денег,скажите пожалуйста,кто знает,где они берут номера и делают ли рассылку в вотсапп?
Банки, Новая почта, разные базы данных

Як у вас ситуація із зе? Бо у мене час лонгації, але ж я уже в грі))) тому лонгувати, звичайно не збираюсь. 2ий день просрочки...
У мене більше ніж два місяці, сиджу чекаю поки тіло запропонують, вони порівняно з іншими ще терпимі

У мене більше ніж два місяці, сиджу чекаю поки тіло запропонують, вони порівняно з іншими ще терпимі
Вони такі дивні дисконти постійно надсилають, то 62% то 78%
Але взагалі-то вони не буйні, просто смс і все

Мне прислали что если я с ними не свяжусь, будут звонить родственникам! Это реально или пугают??
Зекредит???

Останнє редагування:
Мне прислали что если я с ними не свяжусь, будут звонить родственникам! Это реально или пугают??

Зекредит???
Тут не вгадаєш, у мене вони тихі, нікому не дзвонили, по крайній мірі, ніхто не скаржився з родичів чи знайомих

Назад
Угорі