Zecredit. нет нигде информации,как они себя ведут??

• Автор теми Автор теми Мирко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 178
  • Перегляди Перегляди 15K
тіло 5к і 5 я ім заплатив але зараз ще хочуть 5,назойлива і подла конторка але ігнор та іхне відношення до людей думаю зроблять свою справу,да чи зараз хтось питався з ними на раніх стадіях зробити рестуктиризацію.
Вони не роблять на ранніх стадіях. Набереться тисяч 15-20,тоді запропонують. Але це зовсім невигідно

іхня фішка це звонити зразу на роботу і трусити різну ересь ,но якщо люди адекватно до цього віднесутся,то нічого небуде,можливо хтось є в кого прострочка вже давно в цій конторці?і як вони діють

Сm, инвеструм, авентус и линеура ну это зекредит, кредит+ и кредит7 оооочень большие любители позвонить руководству работы и бухгалтерии.

Чи Мин, доброго дня як в вас по поводу е гроші розсилка була,якшо да то кому?після якого дня просрочки?

Помогите,что за компания смс ужас,за неделю очень много звонков,отключила телефон,боюсь,о них нет нигде информации,как они себя ведут????

Screenshot_20200408-140241.webp

День добрый. Да, имеется. Вот сегодня высказали свое всеобщее презрение мне
Вони там, вибачте, ***ті, так що не звертайте уваги, у випадку з ними найкраще ігнор і звернення на урядову.

а я отримав ,що будуть дзвонити до рідних,на роботу теж звонили але там карантін,хай с.... лапу,вони в минулий раз зробили мені западло так що більше нічого неотримають

Вони там, вибачте, ***ті, так що не звертайте уваги, у випадку з ними найкраще ігнор і звернення на урядову.
Вот перед ними, моя совесть точно чесна!!! К сожалению, аттракцион невиданной щедрости, окончен для них! ???

писав на них декілька раз у нацкомфінпослуг відповіді не було,і написав звернення на урядову але вчора

а я отримав ,що будуть дзвонити до рідних,на роботу теж звонили але там карантін,хай с.... лапу,вони в минулий раз зробили мені западло так що більше нічого неотримають
Про звонки близким было предыдущее сообщение, и вчера звонок?

Вот перед ними, моя совесть точно чесна!!! К сожалению, аттракцион невиданной щедрости, окончен для них! ???
я теж про це тому вони таке пишуть і требують бо ми перестали іх годувати,а проценти в них так і ростуть хоча прострочка почалася з квітня,мені так і сказали ,що клали вони на закон,ага якщо ви клали на закон я кладу на вас.

писав на них декілька раз у нацкомфінпослуг відповіді не було,і написав звернення на урядову але вчора
А обращение на какую тему? Если не секрет. ? Мой путь писаря только будет начинаться

Про звонки близким было предыдущее сообщение, и вчера звонок?
щось дуже понарозказували,бо в минулий раз звонили на роботу і такого натрусили,просто нормальні люди на роботі ім сказали ще раз і буде ваша розмова у поліції.
А обращение на какую тему? Если не секрет. ? Мой путь писаря только будет начинаться
в лічку

я теж про це тому вони таке пишуть і требують бо ми перестали іх годувати,а проценти в них так і ростуть хоча прострочка почалася з квітня,мені так і сказали ,що клали вони на закон,ага якщо ви клали на закон я кладу на вас.
На законы, сегодня мне и ШГ сказали что,,, ложат,,, тк они не банк

Назад
Угорі