Зе кредит передав договір старфіну.

• Автор теми Автор теми Alexander7
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 5K
Мені теж вчора таке прийшло. Але просять забагато. З 5000 хочуть 7500. Почекаю
у мене по зекредиту та банані так само півтора тіла просять, в обох тіло по 13 кк, а хочуть 19,5 кк, писали мені сьогодні

Доброго дня всім. Зе кредит передав їм борг 44 дні вже просрочки. Звонив сьогодні олександр від них , попив мені крові звичайно , грозився що буде звонити до контактних і їх змушувати мене платити. Хто з ними мав справу, звонять до контактних?

[POSTS=3000]В мене немає слів... реєстрація 2018 року і протермінування 44 дні... да ладно... от для чого людині форум?... риторично[/POSTS]

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=3000]можна погодитись... але не слід брати близько до серця. можливо, це так треба, щоб кожен (або майже кожен) хто бере кредити, особисто мав пройти через такий досвід, можливо "зі слів" не працює. хто зна[/POSTS]

Таня, по якому кругу вже берете кредити?
2
Дитині операція і мені. Отак і влізла. Перший раз за дурну голову. Та і цей не треба було, але реально не було де взяти, в дитини операція раптова була вилізла грижа йому 4 роки , операція 25к плюс ліки, таких грошей не було впринципі.

Доброго дня всім. Зе кредит передав їм борг 44 дні вже просрочки. Звонив сьогодні олександр від них , попив мені крові звичайно , грозився що буде звонити до контактних і їх змушувати мене платити. Хто з ними мав справу, звонять до контактних?
Можуть дзвонити, а можуть не дзвонити, можуть ще грозити, що надішлють лист по адресі реєстрації.

Можуть дзвонити, а можуть не дзвонити, можуть ще грозити, що надішлють лист по адресі реєстрації.
За лист мені все одно, я по місцю реєстрації сама живу.
Зараз там 28к. Списують до 15к. Можу їм сьогодні заплатити половину і половину на наступний тиждень, але я хотіла краще є гроші закрити сьогодні, а тепер не знаю що робити. Якщо їм заплачу , то є гроші тижнів два не зможу заплатити, а то і більше.
Тіло 10к

Останнє редагування:
Зараз там 28к. Списують до 15к. Можу їм сьогодні заплатити половину і половину на наступний тиждень, але я хотіла краще є гроші закрити сьогодні, а тепер не знаю що робити. Якщо їм заплачу , то є гроші тижнів два не зможу заплатити, а то і більше.
Тіло 10к
Як на мене краще закривати те, на що є повністю кошти.
А зеткі почекають, не голодні.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=3000]В кожного своя голова на плечах.
Як і обставини.
[/POSTS]

Мені через 2 місяці запропонували закрити лише тіло. Можуть дзвонити. Ще писали у вайбер. Цікаві такі... Раз пишуть заборгованість 19800,раз-закриєте сьогодні тіло? Ну, каламбур
Тіло 10к
Тіло 10к
Краще закрийте є гроші. У мене зекредит вже 5міс. І шлють всяке різне

мені вчора від старфайненс запропонували закрити за тіло зе та банану, але лиш до 27 числа... скажіть, а потім ще тіло вони запропонують ще? хто що знає то підскажіть, будь ласка!

Мені через 2 місяці запропонували закрити лише тіло. Можуть дзвонити. Ще писали у вайбер. Цікаві такі... Раз пишуть заборгованість 19800,раз-закриєте сьогодні тіло? Ну, каламбур

Краще закрийте є гроші. У мене зекредит вже 5міс. І шлють всяке різне
Закрила вчора є вошки. А за п'ять місяців як з дзвінками рідним було?
мені вчора від старфайненс запропонували закрити за тіло зе та банану, але лиш до 27 числа... скажіть, а потім ще тіло вони запропонують ще? хто що знає то підскажіть, будь ласка!
Вони звонили до вас чи писали?

Закрила вчора є вошки. А за п'ять місяців як з дзвінками рідним було?

Вони звонили до вас чи писали?
писали у вайбер, іноді я з спеціалістом і по телефону говорив, протермінування по обом під 90 днів+-

Назад
Угорі