Зе Кредит. Когда идёт на лояльные условия погашения займа?

• Автор теми Автор теми Саша 1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Зекредит якось по-різному себе ведуть.
Когось в перші тижні дістають максимально, а комусь і за рік особливо не телефонують.
Не думаю, що це повязано з доступністю даних в інтернеті

Якийсь рандом
м
Це з зе кредит дзвонили?

Кредит брали під час війни так?
Вчора мені прислали
Мені вчора така ж смска надійшла)
не думаю, що ми єдині

Зекредит якось по-різному себе ведуть.
Когось в перші тижні дістають максимально, а комусь і за рік особливо не телефонують.
Не думаю, що це повязано з доступністю даних в інтернеті

Якийсь рандом
м

Мені вчора така ж смска надійшла)
не думаю, що ми єдині
Вона прийшла всім мені здається

Це з зе кредит дзвонили?
А я знаю. Сказала не назвалися. Але вони в мене теж е.
Це з зе кредит дзвонили?

Кредит брали під час війни так?
Вчора мені прислали
48968D26-F9F3-4D64-AE87-B7BFEF711EDC.png
Мені щось таке теж приходило. Я видаляю це все. Скриню тільки самі цікаві

Через півроку запропонували закрити за 2000 тіло було 5000. За ці півроку повний мороз від них був.
Тіло 5000 а закрити за 2000 це прекрасні умови.
Вже більше місяць чекаю , поки нічого не пропонують , перший тиждень було купа дзвінків зараз відносна тиша.
Дзвінки лише Вам чи і близьким?

Трьом особам маєте на увазі яких ви вказали їм? Чи взагалі лівим?
Я взагалі нікого не вказувала з близьких. Переді мною телефонували до рідної людини. То вона їм розказала що вони не мають права до неї дзвонити і посвящати її в мої історії по кредитах

Я взагалі нікого не вказувала з близьких. Переді мною телефонували до рідної людини. То вона їм розказала що вони не мають права до неї дзвонити і посвящати її в мої історії по кредитах
Та цим моральним ypoдам начхати на це, на закон. Цього і боюся, дзвінків. Я дивуюся з них, з законів яких вони не дотримуються. В жодній цивілізованій країні такого нема. Їм тупо начхати на закон. А все тому що їх ніхто не контролює. В мене слів нема вже. Одні мати

Та цим моральним ypoдам начхати на це, на закон. Цього і боюся, дзвінків. Я дивуюся з них, з законів яких вони не дотримуються. В жодній цивілізованій країні такого нема. Їм тупо начхати на закон. А все тому що їх ніхто не контролює. В мене слів нема вже. Одні мати
Отож. Бо мені ще тиждень тому грозилися телефонувати по контактним. Я сказала, що я не надавала. То сказали, що в УБКІ. А я сказала, що вони не мають права їх використовувати. Так і попрощалися. А сьогодні таке).

Отож. Бо мені ще тиждень тому грозилися телефонувати по контактним. Я сказала, що я не надавала. То сказали, що в УБКІ. А я сказала, що вони не мають права їх використовувати. Так і попрощалися. А сьогодні таке).
Анархія повна. Роблять що хочуть, бази данних у відкритому доступі, закони не мають ніякої сили. P. S: По ходу мы попали не на ту планету...

може знайти стару сімку і глянути чи мені часом не прийшла від них пропозиція)

Назад
Угорі